Hej! 
 
Idag är jag tröttare än tröttast! Har verkligen blivit MYCKET tröttare senaste tiden 😥 Tror det beror på både smärtan och att dagligen behöva kämpa. Aldrig får jag en paus. Ligger i sängen under filten nu. Tittar ut och det slår mig att det ännu inte är mörkt och klockan är snart fem. Ljusare tider är på väg! Jag hoppas innerligt att jag kommer må bättre i vår. Kunna vara ute och cykla och gå. Vara piggare. Må bättre psykiskt. Känna lust och kunna skratta igen. Ska kämpa för det! 
Nån mer än jag som gillar överblommade tulpaner? Vackert! 
 
 
 
Varit på sjukhuset och tagit prover idag. Tänk att jag förr va livrädd för att bli stucken men numera känns det ganska okej. Gillar det inte men finns så mycket värre saker. 
 
 
Köpt blutsaft och druckit en shot! När jag va liten trodde jag det hette blodsaft haha! Tyckte det smakade blod tom. Nu tycker jag det är ganska gott faktiskt 😉 
 
 
Mått lite bättre psykiskt idag. Inte gråtit en enda gång och inte haft någon ångestattack. Det har jag haft varje dag senaste tiden annars. Men kvällarna är värst så får se hur kvällen blir... Ska iaf kolla på Renés brygga 😀 Gillar det programmet! Ska ni se? 
 
Kram och tack för er omtanke och stöd ❤❤
Camilla

Hoppas så att du får mår bättre till våren <3 det är en sån fin årstid, bästa enligt mig då det är lagom varmt och allt börjar blomma.
Renés brygga är ett bra program men jag ska titta på Sofias änglar som idag är från Ludvika och handlar om en tjej som har en ätstörning.
Kraam 😘

Svar: Ja våren är underbar 😀🌸 Ah jag vill nog inte se på det. Renés brygga gör mig gladare 😀
Ida

Amanda

Skönt att du mår lite bättre psykiskt och inte har haft nån ångestattack! Håller tummarna att det fortsätter så! 😊 kram

Svar: Ja det känns skönt! Tack snälla :-)
Ida

Therese

Håller alla tummar för att du får må bättre snart!

Svar: Tack snälla!!
Ida

Matilda Berlin

YAY för en bättre dag!! Du är så grym vännen! GLÖM ABSOLUT inte det <33

Svar: TACK <3<3
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress