Hejsan! Idag känns det verkligen som söndag tycker jag. Det är grått som satan ute, snöar en del men blir till slask när det landar på marken. Tror de får ta och skriva om texten i den där årstidssången för där sjunger man att mars, april har knopp i håret... Ser ingen förnimmelse till knopp så långt ögat når 😦 Såå less på detta väder nu! Nog klagat om det 😊 Har varit barnvakt åt Otto även denna helg då föräldrarna va ute på partaj. De kom hem vid halv ett i natt. Då låg jag och Otto och sussade så gott 😍 När jag nattat Otto blev det kvällsamt och godis framför melodifestivalen. Jag höll på Mariette men anade att Benjamin skulle ta hem det. Såg ni? Vann rätt låt? Hur kommer den stå sig i den stora finalen sen tro?
Varit vaken sen 7 idag för det va då Otto vaknade. Blev frukost och promenad innan jag for hem. Fick med mig en matlåda som syrrans kille lagat. Kycklinglasagne med vitkålssallad till. Supergott 😃 Nu har jag fikat och städat och landat i soffan.
Det ENDA positiva med att ha så mycket ångest som jag har är att det är typ kliniskt rent här hemma. Brukar nämligen städa när jag har ångest. Annars är ångesten förlamande. Hade sjuk ångest hela dagen igår och satt och grät i soffan när Otto somnat. Hur länge ska det vara så här? Orkar inte mer!!!
Anonym

Här i mittsverige är det sol och vårväder 😊 me like 😊 oj, har du så mycket ångest även när du är barnvakt som du tycker är så roligt? Vad är fet egentligen du mår dåligt över?

Svar: Härligt med sol 😃 Ångest är en sjukdom. Finns oerhört mycket jag har ångest över men orkar inte rada upp allt. Har du följt min blogg så vet du nog. Men just nu beror den mesta ångesten på att jag slutat med mina ssri.
Ida

elin

Hoppas du får en toppen bra kväll<3

Svar: Tack snälla!
Ida

Helena

Vad fina ni är tillsammans 😍 han verkar vara så himla go 😘

Svar: Tack 😍 Haha han har ett himla humör kan jag meddela 😂 Men de stunderna fotar jag inte för då är fokus på att trösta eller annat.
Ida

Helena

Vad fina ni är tillsammans 😍 han verkar vara så himla go 😘

Camilla

Så fina ni är ☺️ Jag tittade på mellan igår men tycker att det var helt fel låt som vann. Tycker inte om Benjamin men tror ändå att den kan gå ganska bra i finalen. Jag hejade på Mariette. Hoppas att din ångest snart blir bättre. Visst är det en biverkning av medicinen? Kramar ❤️

Svar: Tack 😍😍 Ja Mariette va grym!! Vet inte vad ångesten beror på men antar det är pga att jag slutat med medicinen. Är 4 veckor sedan nu. Vill det ska lätta nån gång. Kram på dig 😚
Ida

Nathalie

Usch de är ledsamt att du mår så dåligt :( Det är hemskt!! Jag hoppas det snart ljusnar för dig <3 FINA ni är med <33

Svar: Åh tack fina du 💜 Hoppas jag med för orkar inte längre.
Ida

ninna

OJ SA ottovuxit han blir nog enriktig Heartbreaker charmig pojke.fint att du fick matlådor får du ofta?hjälper säkeet med ekonomin.kollade life mello Benjamin är supersöt men gillade inte låten.uppträdande o shown var nog bra.

Svar: Ja han är en charmör Otto 😍 Nej detta va första gången jag fick matlåda. Köper o fixar all mat själv annars. Ja hans show va bra men inte låten.
Ida

Helena

Jag vill att du ska veta att du är helt fantastisk som kämpar så himla bra! Att du tar kampen och verkligen aldrig ger upp. Du är helt otrolig! Jag är helt övertygad om att du kommer nå dina mål. Du är grym 😘

Svar: Nu börjar jag gråta Helena! Tusen tack för dina ord, de hjälper mig verkligen <3
Ida

Lina

Men så gott det ser ut😊 lagar du mycket 'riktig' mat själv eller blir det mest om du är bortbjuden?

Svar: Det va sjukt gott! Jag äter lagad mat varje dag men inga avancerade grejer. Inte lasagne tex. Blir mer god/avancerad mat när någon bjuder haha :-)
Ida

Anonym

Okej, visst har jag hängt med i din blogg menade mer om du specifikt kunde sätta fingret på ångesten tex när du var med otto då det ändå är en mysig stund jämfört med om du skulle varit hemma ensam då ångesten lättare kommer. Vill dock säga att du ändå kämpar bra och det märks att du vill vidare. Följde tidigare två tjejer från samma stad komiskt nog, som är är i liknande ålder som du och där märkte de själva hur sjuk dom var men ville ändå inte jobba sig fri och bryta sina vanor. Den ena tjejen åt kopiösa mängder med psyk medicin och tog det som utväg istället för att jobba mot problemen, promenerade mängder och vägrade inse att man måste äta annat än yoghurt och frukt, medan den andra tjejen bara klagade om dålig sömn, att allt är så jobbigt när man inte får hjälp och til råga på allt börjar gymma (när man ska bli frisk från äs). De har båda som tur är stängt ner sina bloggar men poängen är att där är det tydligt att man finner sig i situationen och struntar att man faktiskt har möjlighet att förändra sitt liv. Så gör inte du. Du väljer att själv sluta med mediciner att själv jobba mot ångesten. Att själv kämpa dig frisk.då vill man också bli det. Stor skillnad och därför gillar jag din blogg. Kramar

Svar: Nej jag kan inte säga att ångesten är värre vid något specifikt tillfälle. Den kommer som en blixt från klar himmel. Idag vaknade jag med sjuk ångest och grät tex. Jag kan va med Otto som jag gillar men samtidigt ha ångest, jag kan sitta ensam hemma utan ångest eller med ångest. Det är så olika. Inget jag kan styra över. Jag vill verkligen bryta mina sjuka mönster och jobbar med det. Går i dbt och vill inte vara bedövad av mediciner. Vill vara sann och äkta. Lagad mat äter jag varje dag, ingen mår bra av att leva på yoghurt.. Då är man verkligen sjuk. Tur att de slutat blogga. Hoppas de finner sin väg ut ur skiten en dag.
Så kul att du gillar min blogg <3 Tack!
Ida

Matilda Berlin

Men alltså guuu vad fina ni är tillsammans!! <33

Svar: Tack snälla <3
Ida

Olivia

Fina bilder❤ ni ser ut som syskon❤

Svar: Åh va glad jag blir nu ❤
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress