16 januari 2018

Svingott och sjuker

Allmänt

Gokväll!
Idag har jag känt mig konstig i hela kroppen ända sedan jag gick upp i morses. Värk överallt, illamående, noll kraft, frusen mm. Åt min frukost fort som fan av rädsla för att hantverkarna skulle komma instövlandes när som helst. Stressad till tusen och sov riktigt dåligt pga detta. Åkte till Newton (hunden jag rastar) och kände bara att nåt är fel med mig. Orkade knappt gå och frös ända in i benmärgen! Väl hemma la jag mig i sängen med byxor, tröja, raggsockor, täcke och filt men frös ändå så jag skakade. Hade bestämt med mamma att äta lunch hos henne idag så pallrade mig dit men hade dålig aptit och mådde illa. Maten var iaf SVINGOD! Med betoning på SVIN 😂 Det bjöds nämligen på vildsvinsgryta i en krämig sås och klyftpotatis till. Så himla gott trots kass aptit.
Fick avboka tiden hos frisören i eftermiddag och har även avbokat hundrastningen imorgon och att sitta barnvakt. Stensomnade efter att jag och mamma tagit tabberas på julens sista pepparkakor till kaffet. Sov ett par timmar under en tjock filt. Fan, vill inte bli sjuk nu 😢 På lördag och söndag har jag planerat att gå på en fotokurs i Skövde. Fick det i present när jag fyllde år i november. Har kollat om man kan få pengarna tillbaka till viss del men det går inte även om jag fixar sjukintyg 😦 Har inte råd att betala för kursen senare i vår då den oxå hålls. Känns så trist och onödigt att kasta pengar i sjön som det ju blir nu. Känner mig ledsen å mammas och syrrans vägnar då det va deras present till mig. Jag kan ju hinna bli frisk men kanske inte. Brukar vara sjuk minst en vecka när jag är sjuk. Så typiskt 😧 Har tvingat i mig kvällsmat nu och ska gå och lägga mig. Svarar på frågorna när jag orkar. Stor kram ❤❤
stjarnornapahimlarna.blogg.se

Så typiskt att du blev sjuk nu när du har saker inplanerat 😞 håller tummarna att du tillfrisknar så du kan gå på kursen.
Krya på dig ❤️ Kramar

Anonym

Så typiskt att du blev sjuk nu när du har saker inplanerat 😞 håller tummarna att du tillfrisknar så du kan gå på kursen.
Krya på dig ❤️ Kramar

Svar: Ja verkligen 😦 Tack fina du ❤
Ida

Anonym

Bli inte arg nu...men tror du att det kan vara inre stress som gör att du blir sjuk så ofta? Särskilt när du ska göra något särskilt?

Svar: Nej det tror jag inte. Fått magsjuka så tror min systers kille smittat mig då han hade det nyss...
Ida

Camilla

Glömde skriva mitt namn i kommentaren men det var jag som skrev den :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress