11 september 2017

Things I want right now

Allmänt

Sitter och tittar på massa vackra och fängslande foton på pinterest. Känner mig ensam. Känner samtidigt lycka på något konstigt sätt men är även ledsen och sorgsen. Mycket känslor nu. Ibland önskar jag att jag hade en liten stuga att dra mig undan till då och då för att få reflektera över livet utan att någon eller något stör. Ingen tv, dator eller instagram. Bara en öppen brasa, massa mjuka kuddar, varm choklad och ett skrivblock med penna. 
Känner stort behov av närhet just nu. Nån som håller om mig. Få känna värme från en annan person. Att finna ett lugn ihop och andas i symbios. 
Sen är jag verkligen i behov av en höstkappa. Har inget att sätta på mig nu när kylan kommer. Bara gamla jackor/kläder som påminner om jobbiga tider. Skulle så gärna vilja ha en röd hellång kappa. Så snyggt! 
Något jag alltid blir sugen på om hösten är scones. Hembakta med smör, ost och marmelad. Till det te. Va evigheter sen jag åt det. Blir inte av att jag gör det till mig själv. Hur äter ni helst era scones? 
 
Jenny

Älskar scones och åt faktiskt i fredags 😋 Äter dom precis som du, smör, ost och marmelad och te 😊 Snygg kappa! Kolla second hand, köper mycket av mina kläder begagnat. Billigt och miljövänligt 👍🏾 Kram

Svar: Ska kolla in secondhand :) Finns inte så stort utbud här tyvärr. Kram 😊
Ida

Jzon

Tips: Gör pizzascones!! Dvs scones med pizzatopping! Gott gott!!

Svar: Åh det lät sååå gott! Sconesdeg o sen på med ost o skinka typ?
Ida

Felicia

ååh brasa vore nice

Svar: Jaa jag vill ha det i framtiden 😊
Ida

Anonym

Älskar scones med marmelad (olika marmelader som plommon, pumpa och vinbär) med stark cheddarost! Heaven!

Svar: Ja statk cheddar är bästa osten 😃
Ida

Emma Fernhagen

Älskar Pinterest!

Svar: Jag är besatt 😂
Ida

Bella

Haha åh vi är nog motsatser just nu. Jag vill ha skola, gå ut och umgås, massor utav sociala medier och fikastunder inne i centrum. Full rulle och mycket umgänge! Har spenderat på tok för mycket pengar på fika senaste veckan sett till min snåla budget, men så får det faktiskt vara ibland då jag trots allt lyckats spara undan pengar tidigare månader. Ibland får helt enkelt välmåendet kosta en extra slant tycker jag, det finns ju faktiskt andra kostnader som man kan minska lite på. Kram på dig!

Svar: Jag vill också ha allt det du beskriver! Men ett ställe att dra sig undan till när det behovet dyker upp. Vill ha båda världar. Varit ensam väldigt mycket så socialt liv skulle jag tacka ja till men orkar typ inget. Klart man ska kosta på sig sånt man mår bra av 😃
Ida

ninna

öppen brasa skulle duga mig också, så mysigt om man hade en egen stuga och lugn och ro. väntar redan på min kommande spa vecka i oktober, då blir det total vila från all socialmedia. kram och närhet saknar också, ensam när man bor. märker att ibland blir det väldigt många dagar att någon ens rört i mig. beröring vore så viktigt. eller vad anser du? scones äter inte

Svar: Åh va härligt med spa 😃 Beröring är oerhört viktigt! Utan närhet kan vi inte leva.
Ida

Ida

Så mycket härliga bilder, första bilden ser såå härlig ut och jag är själv sugen på det! :D

Svar: Ja verkligen 😊 Öppen brasa är såå mysigt!
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress