26 november 2017

Gårdagskvällen

Allmänt

Nu är jag hemma igen. Så skönt! Är jävligt trött men lättad. Va så nervös och orolig innan gårdagen. Tänkte igenom allt som kunde gå snett och undrade hur jag skulle orka med detta? Är man frisk och pigg så är det kanske inga problem men detta va första gången jag var barnvakt och första gången någon passade Otto hemma hos dom kvälls- och nattid. Dessutom är Otto inne i en period då det endast är mamma och pappa som duger. MEN. För att sammanfatta detta så gick det bra. Väldigt bra :-) Vi lekte med hans leksaker, kollade på teve, lyssnade på julmusik och "pratade" haha! Jag matade honom med kyckling och ris samt gröt, bytte bajsblöja, bytte om till pyjamas och läste nattsaga, gav honom D-droppar och nattade honom. Satt hos honom med min hand i hans tills han somnade. Smög sedan upp och kollade lite på teve och åt innan jag själv kröp ned i syrrans o hennes killes säng vägg i vägg med Ottos rum. Kunde inte koppla av för va rädd att han skulle vakna och vara ledsen. Vid halv tolv började han skrika och va ledsen så lyfte över honom till mig och höll om honom och vi somnade hand i hand. Så sött <3 Där sov vi tills syrran o hennes kille kom hem mitt i natten.
Så skönt att allt gick bra. Syrran va SÅ nöjd och glad över hur bra allt gått :-) Vi åt frukost och gick till en lekplats med Otto i förmiddags och sedan for jag hem. Stolt och trött. Ikväll har jag pyntat inför advent. Blev riktigt mysigt. Ska snart sova för blev ingen bra sömn i natt...
Marina

Fint att höra att det gick bra, och framförallt att du kan känna stolthet i det. Så himla starkt gjort att ta dig igenom de jobbiga känslorna du hade innan. Kram

Svar: Tack snälla Marina! Det kan tyckas vara en pyttesak för andra men för mig va det stort. Kram
Ida

ninna

Bra, du kunde och allt gick smidigt. knappast skulle din syster ge dig ansvaret om hon inte litade på dig. kunde du gå en gång till? Du skötte Otto bra, du skulle säkert bli en bra mamma. Eller har du som önskan att få egna barn?(behövs inte svaras om det käns för personligt)Tycker om när du uppskattar Otto och din syster, de är viktiga för dig. Bara Otto lite växer så kan ni göra ännu mer saker tillsammans. Vid 4-6års åldern kan barnen redan mycket(vuxit/utvecklats) möjligheterna är fler,.

Svar: Ja min syster litar på mig :-) Jag drömmer om egna barn och har gjort under många år... Ja när han blir lite äldre blir det roligare för då kan vi hitta på mer saker ihop :-)
Ida

Ida

Kram fina du <3

Svar: Kram!!
Ida

Angelica Wåhlin

Så skönt att det gick så bra!

Svar: Ja verkligen :-)
Ida

Anonym

Härligt ❤ tänkte på det här med att du vill ha egna barn, vid vilken ålder skulle du helst vilja ha barn? Har du nån ålder då det känns som en gräns? Skulle du kunna tänka dig att adoptera om du inte hittar nån partner?

Svar: Hade velat ha barn för flera år sedan. Helst NU! Men svårt då jag är singel. Kan absolut tänka mig adoption men är svårt för ensamstående kvinnor plus att det kostar sjukt mycket pengar :-( Jag vill helst ha barn innan 35.
Ida

Anonym

Va kul att du hade det trevligt med lillemannen 😊 och även om du är trött efteråt så gjorde du nått bra då din syrra fick en paus och kunde bara ha en skön kärleksstund med sin man❤

Svar: Ja det va kul :-)
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress