3 november 2017

Frukost på cafè

Allmänt

Hej på er!
Idag fyller mamma år och vi startade dagen med en god frukost på ett cafè i stan för att fira henne lite. Jag hade även köpt Lindt choklad och en lott till henne som det tyvärr va noll vinst på (som alltid). Känns fan helt hopplöst att vinna på en lott! Frukosten var iaf jättegod :-) Det serverades blåbär, jordgubbar, juice, smoothie, tre olika sorters hemmagjord granola/musli, nötter, frön, krämig yoghurt, ägg, macka med pålägg och kaffe. Vi satt där över en timma och åt och pratade. Så mysig start på dagen. Får aldrig nog av frukostmat :-D Det enda jag saknade var en liten kaka. Tycker det hör till när man äter frukost ute på cafè eller hotell. En kaka eller liten bulle till kaffet liksom. Eller så är det bara jag som vill ha det haha ;-)
Caroline

Så mysigt och gott det ser ut. :) Hoppas att du får en riktigt trevlig helg.

Svar: Tack snälla! Va jättemysigt o gott ☺
Ida

J

Mysigt!!

Svar: Verkligen!
Ida

ISA

Såg rubriken och ba "nu kommer jag bli avundsjuk", haha. Ni har ju SÅ mysiga ställen där du bor! Perfekt start på dagen :) Kram Ida, hoppas du får en fin helg och tack för att du lämnar så fina ord hos mig!

Svar: Haha du har ju vetekatten så du behöver inte vara avis 😉 Bara kul att läsa din blogg ☺
Ida

Felicia

Ser otroligt mysigt ut och frukosten ser himmelskt god ut. Får inte heller nog av frukostmat , det är bland det godaste jag vet! Hoppas du får en bra helg fina du, kram.

Svar: Ja frukost är sååå gott 😋 Tack snälla! Kram
Ida

ninna

Vad lyxigt! Nyttig present du köpt. var frukosten ute utmanande för dig?

Svar: Va menar du med nyttig present? Nej inte utmanande alls. Får sällan ångest av mat.
Ida

Alice Lindström

Vad mysigt!

Svar: Verkligen 😃
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress