Herrejävlar va varmt det va igår! Typ 25 grader och så där klibbigt varmt. Gillar sommaren men igår var det för varmt för mig. Mår inte bra av sån värme. Får svårt att andas, svettas som en gris och får huvudvärk och värk i kroppen. Men jag njöt ändå av att hänga på min balkong 😎 såå skönt att ÄNTLIGEN ha en balkong! Satt ute och drack kaffe och åt mackor. Solade topless och lyssnade på musik. Cyklade utmed sjön och såg några som badade faktiskt. Verkligen sommar!!
Mådde ganska bra igår. Varit värre idag. Mått illa och varit yr. Även en del ångest och svåra beslut som gnager. Måste bestämma mig gällande min framtid och ev behandling. Så svårt. Tänk om jag väljer fel? Vet verkligen inte hur jag ska göra? Hatar att fatta beslut! Jag äter på. Kan äta det mesta utan ångest. Va på affären och köpte en stor chokladkaka nyss. Så gött att kunna göra sånt! Men ångesten över min kropp är hemsk. Att vara full i magen är jättejobbigt. Att se mig själv naken el i underkläder i spegeln är svinjobbigt! Så länge jag inte tittar eller klämmer eller känner på min kropp går det ganska bra. Vill inte ha det så. Vill kunna släppa ut magen. Sitta i bikini på stranden och äta och bli proppmätt utan att må skit. Vill kunna acceptera min kropp som den egentligen ska vara. Orkar inte detta kroppshat längre. Men HUR släpper man det? Tips tack! Nu åter till teven och chokladen. Puss!
Camilla

Äntligen har värmen kommit ☀️ Dock blir det för varmt på en gång, phu! Vill ha lagom varmt så man kan röra sig utan att bli svettig.
Låter som att du behöver någon sorts hjälp med din ätstörning/kroppshat. Du ska inte behöva gå runt och hata din kropp.
Kramar

Svar: Håller med. Alldeles fööör varmt. Ja jag behöver nåt stöd både med mat o tankar.
Hur går det för dig hemma?
Kram ❤
Ida

Helena

Jag tror att DBT kommer vara bra för dig. Där får man en lite mer helthetshjälp. Med tankarna och ens egna tankefällor.
Det finns nog ingen dunderbehandling för oss med flera diagnoser. Kroppshatet och ätstörningen är ju stark hos dig, men för att orka kriga hela vägen för att bli fri, kanske en behandling som fokuserar på tankemönster och konkreta tips på hur man ska stå ut när det är svårt, är bra för dig?
Jag tycker att DBT har varit jättebra för mig. Jag har lärt mig massor och fått många verktyg.
Tänker att du behöver hjälp med ditt övriga mående också. Det tar över rätt mycket.
Sen hänger det ju ihop. Både kroppen och själen behöver få hjälp och jag tror att du kommer bli fri.
Kämpa på fina, fina du ❤️❤️❤️

Svar: Jag vill verkligen börja dbt. Vet att det kommer bli tufft och är rädd att inte orka med eller hänga med. Har svårt att fokusera o koncentrera mig. Behöver nog upp lite till i vikt. Kämpar på. Önskar dbt började nu. Så jobbigt att stå i kö och vänta... Tack för ditt stöd ❤
Ida

Anonym

Låter som att du ändå har ganska mycket matproblem. En frisk människa tänker ju aldrig på mat kropp och mättnad som du gör. En full mage är en glad mage. Jag önskar du tar hjälp och väljer livet så du får en bra framtid med kanske familj barn och jobb och slipper fortsätta ytterligare 30 i ensamhet och ångest. Du kan!

Svar: Absolut har jag problem med maten. Har ju en ätstörning. Har tagit hjälp sååå många gånger nu men inte blivit frisk ändå. Inlagd på sjukhus, öppenvård, slutenvård, olika behandlingshem, alternativa behandlingar, samtalsterapi mm. Är inte så enkelt som att ta emot hjälp och tro att allt blir bra. Önskar det va så. Kram
Ida

Anonym

Har samma problem.
Är jag smal/mager är hjärnan tyst. Men jag mår fysiskt dåligt.
Mår jag fysiskt bra, då kan jag varken bada eller spegla mig eller ha tighta kläder. Går runt i säckar o visar verkligen aldrig hud.

Orkar fan inte med detta mer..:(

Svar: Visst är det ett helvete! Som att välja mellan pest eller kolera. Usch! Hur fan blir man vän med sin kropp? STOR KRAM
Ida

Anonym Z

Hoppas du kan få känna lugn och ro och få börja med DBT så snart som möjligt. Det var början till att kunna börja leva igen för mig. Lova att ge det tid. För det tar tid. Och ÄR jobbigt ibland men så värt det. Nu kan jag tom jobba lite! Har vänner igen. Orkar vara social. Har en partner. Stå på dig!

Svar: Åh va härligt att höra att dbt hjälpte dig så mycket 😃 Starkt jobbat av dig!
Ida

elin

Härliga bilder!<3

elin

Härliga bilder!<3

Svar: Tack snälla ☺
Ida

Camilla

Det är rejält tufft hemma. Vet ingenting om Capio än. Kram

Svar: Massa kramar till dig ❤
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress