God förmiddag på er!
Dag 12 som sjuk idag. Detta är nog den värsta och mest segdragna förkylning jag haft. Verkligen fått allt på en gång. Halsfluss, bihåleinflammation, hosta, snorig, ont i öronen och ont i lungorna. Jag har missat redovisningarna i skolan och själv missat att redovisa mitt arbete. Har jättedåligt samvete över det men behöver lyssna på min kropp och kurera mig ordentligt nu så jag inte blir sjuk igen. Blir väldigt ledsen när jag får höra att vissa tror att jag är hemma för att slippa redovisa mitt arbete... Att jag väljer den "enkla" vägen och stannar hemma. DET ÄR VERKLIGEN INTE SÅ! Jag har alltid prioriterat skolan framför mig själv. Alltid varit den "duktiga flickan" som vill få bäst på alla prov. Men jag jobbar på att sänka mina krav på mig själv. Just nu är jag helt slut efter att ha varit sjuk så länge. Jag orkar inte åka till skolan. Det får vara okej. Blir dock ännu svårare att acceptera att jag behöver va hemma när andra tror att jag smiter från skolan. Det sårar mig. Jag vill orka följa med till Lysekil med klassen mån-ons nästa vecka. Gäller att jag blir frisk och får orken tillbaka tills dess. Varför ska jag få dåligt samvete för att jag lyssnar på kroppen och inte pressar mig till skolan för tidigt?
Tisa

En tanke som slog mig. Jag tycker att det är väldigt omoget av dina klasskompisar, som jag gissar är vuxna? att ens prata med varandra om varför du inte är där, jag menar... Det ska väl dom skita i. Att dessutom anta (utan att ha frågat dig) att det är för att du vill slippa. Nä det är dåligt, riktigt dåligt! Jag hoppas du får bli frisk snart! Sådär höll det på för mig förra våren, jag var förkyld om och om igen, startade året med halsfluss. I år har jag nästan hållit mig frisk hela halvåret (snart) förutom i början av januari då jag fick influensa, men den gick över relativt fort.
Sköt om dig och fortsätt lyssna på kroppen din! <3
Kramar

Svar: Ja att få höra sånt är bara löjligt! Borde inte bli ledsen flr det är bara bullshit! Jag börjar bli bättre nu, äntligen! Men har fortfarande bihåleinflammation och hosta och saknar smak o lukt...
Tack för ditt stöd ❤
Ida

Anonym

Ett läkar intyg på att du har halsfluss brukar lösa det mesta. (Ingen vill bli smittad.)

Bella

Hälsan går först. Kram <3

http://nouw.com/bellss

Svar: Ja så är det! Kram <3
Ida

elin

Krya på dig! Vilken fin bild , hoppas du får en toppen bra fredag trots att du är sjuk ,kramis!

Svar: Tack fina du! Ha en skön fredag 😊 Kram
Ida

elin

Sv: ja verkligen det är jätte kul , ja det är klart jag får , haha nejdå!<3

AnixNilsson

Krya på dig.

Sv: tack!

Svar: Tack!
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress