15 mars 2017

Vill försvinna

Allmänt

Legat i sängen hela dagen idag också. Precis käkat middag trots alla dumma tankar och all ångest. Släpade mig ned mot matsalen med tårar rullandes längs mina kinder. Hemsk ångest! Är så fruktansvärt ledsen att jag missade Kay Pollaks föreläsning idag. Speciellt när alla pratar om hur bra den va nu i efterhand... Min ångest just nu är obeskrivlig. Vill bara hem. Känns som ingen förstår mig här. Vill bara försvinna.
Vy från mitt fönster. Ger upp för idag nu. Kram!
Anonym

Är du säker att skolan är den bästa plats för dig just nu? Du sätter dig under press och stress. Kanske att vara inlagt på en vuxen psyk avdelning skulle vara bättre? Har du ingen kontakt kvar med vården? Med vem kan du prata på skolan?
Krya på dig!

Svar: Vet inte. Jag pratar med min lärare på skolan. Vet inte vad jag mår bäst av just nu. Mår nog inte bättre på en psykavdelning. Tack!
Ida

Zyllah

Gud vad hemskt det låter, inte en bra dag. Hoppas du mår mycket bättre snart. <3

Svar: Du är så fin. Tack 😍
Ida

Anonym

Du kanske borde söka dig till ett behandlinghem för folk med psykisk ohälsa?
Tror det skulle passa dig bättre än ren ätstörningsbehandling faktiskt.

Svar: Ja men var? Inte så enkelt att bara söka sig till ett ställe tyvärr
Ida

IK

Hoppas verkligen att du tillfrisknar fort! Du skriver att ingen förstår dig på skolan... Vad är det du vill att de ska förstå?
Krya på¨dig!

Svar: Hur tufft det verkligen är för mig just nu. Att det är en kamp att bara ta mig upp. Tack
Ida

Anonym

Skolan är ingen behandlingshem ! Tyvärr. Kanske dem andra som gå livslinje mår inte heller så bra och kämpa på .... du skulle få bättre hjälp på till exempel Finja gården. Har en fin dag

Svar: Får inte komma till finja tyvärr. Fel län. Dom hänvisar bara till högsbo. Kram
Ida

Josefina

Tycker också du borde satsa på ett behandlingshem så småningom, ett som inte är inriktat på äs specifikt. Åtminstone efter skolan är slut till sommaren. Du verkar må oerhört dåligt, och det funkar inte att i princip hela en värld rasar samman tex för att man är fysiskt sjuk en dag. Du måste börja må bättre för att kunna hantera motgångar bättre och inte balansera på en skör tråd hela tiden. Förlåt om jag låter hård, men du behöver mer hjälp än du får idag, det märks hur oerhört dåligt du mår. Kram!

Svar: Skulle gärna börja behandling som inte har fokus på äs men finns inte. Är inte så lätt att bara " satsa på ett behandlingshem" tyvärr. Finns många hinder på vägen. Man ska bo i samma län tex. Vill till Mora men får inte åka dit. Har du tips på nåt behandlingshem så mottages det gärna. Kram
Ida

Asta

Men fina Ida...... kontakta din läkare eller åk in akut till psyk. Kram 💜💙💚 Inte för ÄS vård utan för ångest, depression & BPD.

Svar: Berättade hur jag mådde för korallen där jag går men finns ingen hjälp
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress