Jag är en extrem känslomänniska! Känner allt väldigt starkt. Kan börja gråta av att se vår vackra natur, höra en fin sång eller se ett äldre par gå hand i hand. Men det som väcker starkast känslor hos mig är ändå djur och då speciellt hundar. Djurplågeri är det VÄRSTA jag vet. Mår fysiskt illa av att höra och se sånt. Djur är så oskyldiga och underlägsna oss människor. Fattar inte hur man kan plåga djur? Mitt hjärta blöder när jag ser bilder på djurplågeri. Har ni sett teveprogrammet "Bagges hemlösa hundar"? Jag gråter VARJE gång jag ser det. Ibland måste dom avliva hundar och det är så fruktansvärt sorgligt. Avliva djur för att en människa har behandlat dom illa. Fy fan! Vill bara ta hand om alla utstötta och misshandlade hundar. Ge dom massa kärlek och värme ❤ Så jävla synd att jag är allergisk 😢 Va inne på blocket förut och hittade då flera hundar som söker nya ägare då dom nu är omhändertagna av nåt hundstall. Såå söta!! Vill rädda en hund. Saknar sällskap här hemma. Vet att en hund kräver massor men även ger otroligt mycket. Just nu kan jag inte skaffa en egen hund (allergivänlig) men när det blir läge ska jag göra det. Skulle absolut kunna tänka mig att ta hand om en hund som haft det tufft. Så betydelsefullt att det finns de som är beredda att göra det.
Camilla

Jag hatar också djurplågeri! Förstår inte att det finns folk som misshandlar djur 😔
Sen att du börjar gråta för minsta lilla tycker jag är en bra egenskap. Eller tycker du att det är jobbigt? Det tyder ju på att du har lätt att visa och uttrycka dina känslor. Jag är expert på att stänga in allt inom mig, eller så är jag så pass avstängd så jag inte känner nånting. Vet att det kommer bli ändring på det på Capio.
Kramar

Svar: Nej dom måste va sjuka som gör så! Borde va hårdare straff. Ibland är det jobbigt då jag inte kan ta en diskussion utan att börja gråta. Gråter lätt när jag bli frustrerad o arg. Men annars är det en fin egenskap att kunna va öppen med sina känslor o våga visa dom.
När börjar du på capio? Det kommer bli bra. Bestäm dig för livet o ge allt. Ta emot stöd o va öppen o ärlig. Blotta alla äs påhitt. Finns här. Kram
Ida

Jenny

Blir så ledsen av att djur behandlas så 😢😢 Älskar djur och har alltid gjort! Bättre stöd än människor i många fall.

Svar: Ja djur är många gånger bättre stöd än människor! Dom ger villkorslös kärlek ❤
Ida

Linda

Samma här, usch!!

Svar: Ja fy fan va hemskt det är!!
Ida

Bella

Djurplågeri är hemskt, och så fel!

Svar: Ja såå fruktansvärt!
Ida

CykelStyre

Håller med. Barn och djur som far illa klarar jag inte av. Min dotter kom med en artikel hon hittat på nätet om en stackars hund som fått en spade i huvudet av någon, halva huvudet var borta. De hade en insamling för att hunden skulle opereras, så jag skänkte tio dollar.
Känn dig absolut inte annorlunda eller blödig för att du blir ledsen. Det är fullt naturligt.
Kram

Svar: Asså fy fan! Hur kan man göra nåt sånt? Fattar inte! Dom borde hamna i fängelse!
Ida

Anonym

Till Camilla: du verkar också ha det tufft med äs och jag läser alltid dina kommentarer här på bloggen. Din kamp verkar ha pågått länge men att du nu är reda för att ge upp äs . Vore kul om du också kunde starta en blogg så man kan följa din resa? Kram

Maria

Ett bra sätt att undvika att delta i att djur blir behandlade dåligt är att sluta äta kött/fisk etc.

Maria

Ett bra sätt att undvika att delta i att djur blir behandlade dåligt är att sluta äta kött/fisk etc.

Svar: Äter väldigt sällan kött. Fisk äter jag oftare däremot. Gillar vegetarisk mat men inte velat förbjuda mig kött pga mina ätstörningar.
Ida

Camilla

Jag åker till Capio imorgon. Ska jag kämpa på 👊 Kram

Svar: Massa styrka o kärlek till dig ❤
Ida

Amanda CL

Det är så hemskt att ge sig på så oskyldiga varelser som djur och barn :/

Svar: Ja helt fruktansvärt! Förstår inte sånna människor 😯
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress