Lyssnar på "Smith & Thell" som spelar live på Nyhetsmorgon nu. Aldrig hört dom förut men åh vad jag gillar detas musik 😃 Så kul att upptäcka nya band/artister! Dom sjunger om känslor vilket jag älskar. Deras ord går rakt in i min själ. Har ni hört dom?
En annan sak jag upptäckte nyss är ett jättefint instagramkonto (oddlovin). Jag tycker detta konto förmedlar värme, kärlek och hemtrevnad. Skulle verkligen vilja bo som dom gör. Så fint och ombonat. Gammaldags och unikt. Älskar tapeterna, möblerna, ljuset och alla gamla ting. Ser sååå mysigt och hemtrevligt ut. Håller ni med? Eller skulle ni hellre bo i ett stilrent och modernt hus? Har ni nåt favoritkonto på instagram ni följer som inte bara är mode eller mat? Tipsa gärna. Är inte intresserad av recoverykonton!
ellen

Åh, vad mysigt det ser ut! Jag gillar nog en mix av gammalt och nytt, en blandning av ikea och loppis liksom;). Vill inte heller att all inredning endast ska gå i vitt, svart och grått utan jag blandar gärna in lite färger. Den dagen jag flyttar till en lite större och mer riktig lägenhet vill jag verkligen se till att inreda den så att det känns som "mitt hem" (el ännu hellre att tillsammans med någon få göra det till "vårt hem"!). Hur skulle du beskriva din inredningsstil och hur ser det ut hemma hos dig? Vore roligt att veta, särskilt som jag är så nyfiken av mig;). Kramar!

Svar: Ja en mix är nice! Du kommer få ett hem att inreda som du vill en dag 😀 Önskar jag hade mer pengar att inreda för. Loppis är så kul men jan aldrig frakta hem möbler jag hittar där 😦
Vet inte om jag vill visa upp mitt hem i bloggen... kanske. Inte så snyggt just nu 😂
Ida

Bella

Så mysiga bilder, superbra tips!

Svar: Eller hur :) Drömmer mig bort lite!
Ida

Felicia

Smith & Thell är grymma! Tack för tipset, så otroligt mysiga bilder :)

Svar: Ja verkligen! Har du lyssnat på dem förut?
Ida

Linda

Bra tips! Glöm inte bort att följa mig på insta @lindamarie.nu ;)
Svar: Japps nu är Gullholmen bilderna uppe ;)

Svar: Nejdå ska in och kika 😊
Ida

Asylmamma

Har aldrig hört talas om dem men jag tycker att de såg så coola ut att jag gärna skulle göra det nu😍

Svar: Lyssna på dom och se va du tycker 😊
Ida

Frida G svensson

Men ja!!! Så himla inspirerande!

Svar: Vill bo så!! 😃
Ida

Linda

Åh så fint!!

Svar: Jaa jag älskar det!!!
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress