5 juli 2017

Nostalgifika

Allmänt

Är hundvakt åt Turbo och Cleo idag då mamma är på vift. Skulle gå ut med dom men hann bara fem minuter innan det började åska och Turbo är LIVRÄDD för åska och hör det på väldigt långt avstånd. Han vägrar gå en meter till och börjar dra hemmåt så är bara att gå hem. Sen brakade det loss och började vräka ner! Tur vi va inne då ;) Har käkat lunch och nu blir det kaffe på maten. Hittade en påse nostalgikex i mammas skåp 😃 Vi åt alltid sådana när jag var liten och de va ett stående inslag i matsäcken :) Även hos min dagmamma fick vi dessa kex fast då en längre variant. Åt ni av dessa som små? De är beroendeframkallande...
anneli

Herregud sådant fika har jag inte ätit på år och dar, vore för sig himla gott!

Svar: Nej inget jag köper hem men mamma gör det och då får jag passa på 😉
Ida

Anonym

Vi hade också sådana och idag kan jag verkligen inte förstå tjusningen med dem. De är sååååå äckliga😂

Svar: Hahaha smaken är olika 😊
Ida

Ninna

Var en riktig godisgris som barn(alla barn gillar kex choklad glass godis eller?)nästan allt gick men favorit var nog mammas gjorde havreflan och smördegskex med äppelsylt. även marie kex tyckte jag om. Fortsätt lika med godisfika och gärna lite till än två stycken...

Svar: Asså varför vill du att jag ska äta mer än två kex om jag får fråga? Varför ligger det i ditt intresse att veta hur många kex jag åt? Du har inte tänkt att jag kanske åt mer än just de två kex som jag fotade? Fokusera på dig själv istället. Du verkar vara besatt av att veta vad andra äter och inte vilket är riktigt sjukt. Tycker synd om dig.
Ida

Bella

Men åh, JA!! Sådana där, mariekex och mammas nybakade bullar med det obligatoriska glaset utav BoB's saft. Hud vad nostalgisk jag blev nu, kastas genast tillbaka till tiden då jag ruinerade föräldrarna på after eight (enda chokladen jag tålde) och skällde ut mamma för att hon bara bakade kärleksmums under en period.. haha!

Svar: Ja mariekex åt vi alltid typ! Fanns alltid ett paket mariekex hemma haha! Åh saft och bullar är såå barndom ju! After eight va min favorit men åt sällan då det va "lyxigt".
Ida

lilliskutt.blogg.se

Haha, jag kommer ihåg dom som kexen man ville undvika ;) Jag är inte så förtjust i torra kex och kakor, lite saftigt ska det vara :)

Svar: Hahaha ja så saftiga är dom kanske inte men dom smälter i munnen och är så mycket barndom för mig :) Saftiga mjuka kakor är såklart godare ;)
Ida

Lina

Åhhh domdär åt man ju alltid på stranden när man var liten, med saft. <3

Svar: Jaa precis! Cremen smälte i solen :)
Ida

Gabriella

Åh såå gott!!

Svar: Mmm mums!!
Ida

Anonym

Dom är ju så goda! Ano och lilliskutt, prova ha dom till vaniljglass, då blir de inte torra eller tråkiga!

Svar: Ja till glass är dom super! Hade jag som barn. Ser festligt ut 😊
Ida

Anonym

Alltså kan vissa bara lägga av att värdera och kommentera hur mycket/ lite folk äter?!
Syftar på Ninna som i varje blogg MÅSTE kommentera folks ätande. Om Ida vill ha 2, låt henne ha det. Hon vet nog bäst själv vad hon är sugen på eller hur många hon vill ha. Normalt brukar jag hålla tyst när man irriterar sig på folk, men med Ninna kan jag bara inte hålla mig längre (har sett att även andra börjar tröttna). Ninna, du verkar oerhört fixerad vid mat, hur mycket eller lite folk äter osv. du är nog helt klart i behov av ätstördvård. Om du inte redan har det, så rekommenderar jag dig att söka.

Svar: Åh tack! Jag håller verkligen med dig! Sååå störande med dessa kommentarer från henne om hennes åsikter hur mycket man ska äta. Hon verkar besatt. Helt sjukt. Dessutom kanske jag åt mer men bara fotade två kex... Suck!
Ida

Josse

Håller med senaste anonym ovan! Vem har sagt att Ida ens åt 2 kex? Herregud... Sluta bedöm vad andra äter. Vad är problemet?!

Svar: AMEN! Så sjukt att kommentera så. Varför vill hon att jag ska äta fler kex? För att hon själv är sjuk och njuter av att se andra äta sånt hon själv "kan motstå". Dessutom kanske jag åt betydligt fler än just de två kex jag fotade.
Ida

Frida G Svensson

alltså SÅ goda!

Svar: Ja verkligen 😃
Ida

Ninna

FÖRLÅT IDA!

Kristina

Haha ja, det var typiskt en sån där grej vi hade med oss när vi skulle åka och bada..

Svar: Ja precis 😊
Ida

Bella

Haha men alltså Ninna, dina kommentarer ser jag ju överallt? Alltid kritiserande också.
Får jag fråga vad som gör dig till expert? Vad ger dig rätten att påpeka andras ätande och VARFÖR i hela världen finner du det så intressant?
Fokusera på dig själv istället. Eller jag antar att du själv är helt frisk och fri så att du inte har något att fokusera på?

Svar: Ser inte heller hur kommentarerna är hjälpande?
Ida

Josefina

Sjukt bra svar till mig Ida. Så sant. Tragiskt med folk som är så sjuka att de njuter av att andra äter mer så att de får känna sig "lite bättre och lyckade". Ännu mer tragiskt att hon inte inser det själv trots att många gång på gång påpekar detta. Minns själv när man var som sjukast och hela tiden ville att andra skulle äta mer än en själv.

Svar: Ja det är verkligen hemskt. Jag njöt av att se andra äta det jag klarade att motstå. Usch va tragiskt!
Ida

Ninna

Jag skulle inte vila försvara och föklara mig själv men tydligen är det ett litet måste eftersom mitt beteende orsakar så mycket negativt. Först; skriver inte i ALLA bloggar följer nu 4st men tydligen måste sluta med alla. Jag är faktiskt till utbildning Personlig tränare och Hälsocoach. Mitt avseende är inte att göra illa eller skada Ida eller någon annan. JAG VILL BARA HJÄLPA. Jag vill att hon och alla skall bli friska. Om mina kommentarer orsakat illamående ber jag om ursäkt och inte gjort det med flit det är inte min avsikt. Och ja koncentrerar på mitt eget liv, jämför mig inte med andra. Jag är inte intresserad vad andra äter, för jag vet redan som mitt yrke att det är individuellt. Det sårar mig att ni är så emot mig, jag hoppas ni förstår hur illa det gör mig. Och om Ida vill att jag slutar så säg för jag vill inte göra henne eller någon annan mer illa att vara. AMEN!

Svar: Spelar ingen roll vad du har för utbildning. Jag har själv läst hälsopedagogik. Duna kommentarer hjälper inte. Hur tror du dom skulle kunna hjälpa? Du får läsa vilka bloggar du vill men va försiktig med att kommentera andras kost om dom själva inte har BETT om det.
Ida

Anonym

Word på Bella, Josse Ida mfl som äntligen säger ifrån gällande NIna. Hon må vara väldigt sjuk som njuter av att kommentera andras matintag medan hon sitter på andra sidan skärmen och svälter och räknar kalorier. Dina kommentarer är i många avseenden negativa och kritiserande, men du är nog så sjuk att du inte förstår det själv. På vilket sätt är det att hjälpa genom att skriva att personen bra tar två kex eller "du bör öka ditt intag"mm? Du vet inget om vad personen äter utöver inläggen eller hur mycket personen bör äta baserat på bmi. INGET!

Inte intresserad av vad andra äter?? Har sett din konstiga kommentarer i MÅNGA bloggar, fler än 4! och de är alla grovt ätstört formulerade. Om du ska bli PT så bör du nog få en friskare syn på livet och speciellt maten. En PT ska INTE ha några som helst ätstörda tankar, det är direkt farligt för klienterna.

Vi är inte emot dig men det är ganska irriterande när du inte förstår att folk inte vill ha deras mat betygsatt av dig. Tips, sluta läsa bloggar och fokusera på att bli frisk i ditt liv.


Svar: Hade hon inte haft nåt intresse av andras kosthållning hade hon inte kommenterat. Så trött på alla "matpoliser".
Ida

Anonym

Vem är ens Ninna?

Svar: Ingen jävla aning 😂
Ida

Anonym

Vem är ens Ninna?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress