Ännu en dag med ångest och mörka tankar. Är så ledsen. Känner sorg. Sorg över alla förlorade år. Sorg över hur mycket äs förstört. Sorg över min förstörda kropp. Vet att jag ska försöka tänka framåt och inte fastna i det som varit men ibland får det va okej att vara ledsen över hur mitt liv varit/är. Trodde aldrig jag skulle vara sjukpensionär och ensam som 31-åring. Trodde inte att jag skulle ha ett skelett som en 80-åring. Men nu är det som det är och jag försöker verkligen att se framåt och kämpa för livet. I'm so done with this shit now!!! Mådde inte bra när jag vaknade och tänkte stanna hemma ensam idag också men så bestämde jag mig ändå för att åka till sjön där mamma redan va. Inget blir ju bättre av att jag sitter ensam hemma och drar ner mig själv. Att byta miljö gör en hel del för humöret faktiskt. Så jag packade ner bikini och handduk och körde mot sjön. Satt där, jag och mamma, i ett par timmar. Pratade och läste tanttidning. Badade nästan (va svinkallt, typ 15 grader). Är glad att jag åkte dit.
Anonym

Vart åker ni när ni åker till sjön? Önskar verkligen att du får må bättre snart.. Är också väkdigt ensam, så kan känna igen mig en del. Kram ❤

Svar: Vi åkte till Blomberg som ligger i kanten av Kinnekulle. Inte långt från Lidköping där vi bor. Annars åker jag ofta till stranden här hemma bara 5 min från min lägenhet 😃
Ida

Anonym

Härligt fina du! Om du fick spekulera fritt hur skulle du leva ditt liv? U tvinga dig till något särskilt eller kanske jobba på café eller restaurang?

Svar: Om jag fick drömma menar du? Skulle gärna jobba med människor på nåt vis. Daglig verksamhet kanske, eller inom psykiatrin, som coach eller på café.
Skulle vilja ha en egen hund jag tål, orka träna, orka träffa vänner (om jag hade några att träffa ), bo ihop med en kille och skaffa barn.
Ida

Linda

<333

Svar:
Ida

Bella

Helt rätt beslut!

Svar: Ja det kände jag med!
Ida

Anonym

Jag undrar ifall du har fått kalktabletter o d vitaminer för ditt skelett? Jag har fått osteropos har fått det ordinerat av min läkare. Kramar💟💟

Svar: Ätit det i perioder. Vissa läkare anser att det inte hjälper så va längesedan jag åt det faktiskt. Men min förra läkare rekommenderade det så precis börjat igen.
Ida

Asta

Undrar som anonym ang ditt skelett. Det finns ju läkemedel om inte tillskott och vitaminer hjälper.
Kram 💚💚💚

Svar: Aldrig blivit erbjuden läkemedel för skelettet...
Ida

Anonym

Jag tar tillskott för mitt skelett för det har i forskning visat sig hjälpa. Sen kan man ta sprutor om det skulle bli för illa!

Om jag var du skulle jag göra allt för att återhämta normalvikt för att se om det hjälper. och sen , steg för steg ta tag mer och mer i livet. Vet att du skriver att du testat förr och att du mådde samma. Men kanske är det annorlunda nu?

Inte 100 % på en gång som livslinjen. Men kanske jobbpraktik några timmar i veckan samt dbt?
På ett riktigt jobb där du får träffa friska människor.
Låter inte det som en bra plan?

Svar: Ja jag fokuserar på viktrehabilitering nu. Har lidit av osteoporos i mååånga år men ingen har nämnt sprutor eller medicin. Nä 100% full fart går inte. Skulle gärna jobba ett par timmar i veckan dock men svårt få sånna jobb.
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress