Gokväll! Har haft massor av kloka saker att skriva men inte fått ur mig nåt. Varit "korvstoppning" i mental träning i skolan denna vecka vilket är bra och utvecklande men jobbigt för hjärnan att ta in allt. Varit trött. Är trött. Gått emot äs mycket. Ätit bra och ätit av dessert och kakor i matsalen. Är SVINJOBBIGT men men att va kvar i äs är fan ännu jobbigare! Jag är stark. Tänker inte låta äs kontrollera mig mer. Är fan 31 bast o inget blir bättre av att gå ner i vikt även om det är just det äs vill att jag ska göra. Känner mig som en "misslyckad" anorektiker som går upp i vikt utan behandling. Men varför leva upp till nåt som inte är bra för mig? Leva upp till nåt som inte är jag? Leva upp till nåt som dödar mig? Jag är inte misslyckad för att jag äter. Jag är stark! Jag är inte misslyckad som inte lyssnar på äs. Jag är stark! Behöver intala mig det.
Nostalgisk efterrätt i form av cocktailbär med vispgrädde i veckan!
Anonym

Du skriver du är en anorektiker. Så långe du känner så, så är du en anorektiker. Du är ingen diagnos. Du är Ida. Och från en diagnos kan bli frisk och fri !

Anonym

Du skriver du är en anorektiker. Så långe du känner så, så är du en anorektiker. Du är ingen diagnos. Du är Ida. Och från en diagnos kan bli frisk och fri !

Svar: Ja jag ska bli frisk!!!!
Ida

Jenny

Kämpa! Du ska vinna och inte äs, det är bara falsk lycka! Kram

Svar: Så sant! Äs är falsk! Kram
Ida

Carro

Ja du är STARK! Enormt stark som går emot äs gång på gång, vi vet att livet inte blir bättre av att gå ner i vikt igen, så keep going, vi får hoppas att det kanske blir enklare snart... kämpar tillsammans fast på håll!! Kramar ❤

Svar: Tack snälla! Nu ska vi bli fria 😍
Ida

Asta

Lite djävulens advokat här; hur hjälper det dig på någotvis att vara underviktig?

Vad skulle du kunna göra om du var normalviktig och "frisk"?

Skriv en lista och jämför!

Livet är fullt av möjligheter. När man har orken!

Kram! Jag tror på dig!

Svar: Bra frågor jag ofta ställer mig själv. Kramar ❤
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress