11 februari 2017

Toppen till kaffet ;)

Allmänt

Vill bara slänga in ett hej och önska er en trevlig lördag :) Jag ska köra mot Lidköping nu och träffa en vän ikväll, kanske se mellon, kanske inte... Åker tillbaka hit imorgon eller på måndag beroende på min ork. Har laddat med käk och nu kaffe och kakor för att orka hålla mig vaken bakom ratten. Blev kokostoppar till kaffet idag. Sååå himla gott!!! Kan äta hur många som helst! Fuck off jävla ätstörning som bara trycker ner mig! Jag är starkare än dig. Är ingen lite grå mus längre. Jag väljer livet nu. Puss på er
Sophia

Cocostoppar är så goda! Länge sedan man åt en :/ fuck ätstörning:(

Svar: Sparka ner äs o gör det DU vill!
Ida

Hanna

Ååh kokostoppar är så gott!!

Svar: Ja jag älskar det 😃
Ida

Kattis

Kokostoppar är verkligen gott!:D Hoppas ni hade en trevlig kväll igår!

Nu har jag dragit en vinnare i souvenirtävlingen, tack för att du var med och gissade!:)

Svar: Ja det är mums!!!!
Ida

Linda


Hej!
Helt rätt av dig. Man ska kunna njuta av livet. Och när du går emot Äs så ger du mindre plats åt den men mer plats åt dig själv, som Ida och det du tycker om. Har sett kokostoppar här förut så vet att du gillar sådana. :)
När jag var liten så bakade jag jämt kokostoppar, det är ju så gott och enkelt att baka . Förr så fanns receptet på påsen.
Smidigt när det inte fanns internet. :)

Och Ida , tack så mycket för din fina hälsning! Såg den lite sent , men blev så glad. Du är en fin och omtänksam person. Härlig och full av liv. Nu ska du bara få ut det mer och leva livet.... 2017 blir ditt år! Träffa vänner och äta det Du vill är en så bra början på det nya året. Njut av livet , det är till för dig!
Tänker på dig.
Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress