Hej! Idag är jag faktiskt JÄVLIGT stolt över mig själv pga olika saker. Idag hade vår grupp redovisning av vårt grupparbete vi jobbat med i några veckor. Vi tog upp ämnet rädslor och psykisk ohälsa. Ett tungt område. Jag hade skrivit en dikt om hur det är att leva med ätstörningar och spelade sen upp Molly Sande'ns låt freak. Jag va supernervös för att blotta mig så inför hela klassen, va nära att dra mig ur. MEN jag genomförde det. Jag stod inför hela klassen och läste min känslosamma och svåra dikt. Började dock gråta efter några rader. Allt bara brast och jag kunde inte hålla inne tårarna. Orden på pappret flöt samman till en suddig klump. Jag såg inte vad jag skulle läsa. Tog några djupa andetag och fortsatte ändå. Tog tag i min klasskompis hand och kramade den hårt medan jag fortsatte att läsa. Tårarna rann. Det va så jobbigt men jag va fast besluten att inte ge upp. Jag skulle klara detta! Och det gjorde jag med. Trots skakiga ben, svettig som fan och tårar i hela ansiktet stod jag kvar där framför allas blickar. Känner mig såå stolt och nöjd nu efteråt. Jag berörde många och vissa i klassen började tom gråta dom också. Jag berörde andra på djupet vilket va min mening. Hoppas andra kanske kan förstå lite mer nu vad jag går igenom. Helt slut efteråt. Som en sten som lättat från mina axlar.
Inte nog med det. Innan redovisningen så va jag så nervös att jag inte trodde jag skulle klara av att äta lunch. Men det gick toppen :) Tog även efterrätten som bestod av bärpaj med vaniljsås eller grädde. Jag valde grädde för att JAG ville ha det! JAG gillar grädde! Äs skrek som fan på mig men jag gjorde det ändå. Jag är fan stark!
Jenny

Du är så stark! Om du vill hade det varit fint att läsa dikten du skrev, förstår om du inte orkar/ vill! Kramar till dig!

Svar: Tack så jättemycket! Kanske skriver ned den längre fram :) Kramar
Ida

Helen

Wow! 🌟 Du är helt fantastisk. Önskar jag hade fått höra din dikt, men bara höra om att du vågade stå inför de andra som den underbara person du är, berörde mig massor. Klart du ska vara stolt över dig själv. En milstolpe Ida. Du KAN och du VÅGAR. Stor kram! 💕

Svar: Tusen tack 😍 Kändes bra efteråt även om jag började gråta när jag läste.. Stor kram
Ida

ola

Var stolt över dig själv, den här vinsten kan göra mycket för dig i framtiden. Minns den och använd den så gott det bara går. Det är stor chans att du kommer att ha fler av den här typen av upplevelser.

Svar: Tack! Jag va stolt efteråt. Kändes bra. Kram
Ida

Karin

Så bra! Och herregud vad det där ser gott ut!!

Svar: Tack snälla! Ja det va svingött!!
Ida

Anonym

Fint av dig att dela med dig av en sådan personlig del av dig själv till klassen och vilken insats du gjorde trots alla känslor av obehag, stress och tårar! Något du verkligen ska bära med dig och använda dig av framåt när du tvivlar på in förmåga:)

Svar: Tack! Ja nu vet jag att jag fixar det även om jag började gråta. Kram
Ida

D

Stark du är ida <3
hoppas du kan hålla fast i den här stolta känslan <3
Du är fantastisk!
kram <3

Svar: Tack så jättemycket!!! Svårt att hålla fast vid känslan dessvärre :/ Stor kram
Ida

CykelStyre

Grymt jobbat! Du är så stark att jag blir avundsjuk, önskar att jag hade en fjärdedel av ditt mod och din styrka!
Förhoppningsvis kan du nu få del av en större förståelse från andra, vilket i säkert 95 procent beror på ren okunskap. Innan du och jag lärde känna varandra – för länge sedan – visste jag ingenting om ÄS. Det är fortfarande stora luckor och jag kan inte påstå att jag på djupet begriper, men jag har ändå fått en mycket större förståelse och kunskap – tack vare dig! :-)
Du ska vara stolt och glad. Du gör väldigt mycket bra, även om du kanske inte alltid förstår det själv.
Önskar dig en fin helg,
Kram

Svar: Tack snälla Pär 💛 Du är också stark! Hoppas att folk kanske kommer förstå mig bättre nu men vet inte
Hoppas du har en fin lördag ☺ Kramar
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress