1 februari 2017

Omtumlande dag

Allmänt

Sitter ensam i tv-rummet på internatet och kikar på "sveriges mästerkock". Är trött efter en känslosam dag där mina känslor svämmade över helt plötsligt. Vi har i några veckor arbetat med ett grupparbete där vår grupp ska prata inför hela klassen om våra "problem" samt spela upp en låt som berör oss. Jag har skrivit en dikt om min resa med ätstörningsmonstret som inneboende i 18 år. Det blev en väldigt "naken" och personlig text. Började gråta idag när vår grupp sågs och skulle gå igenom vårt material. Jag bara brast och sa att jag vet inte om jag kommer klara detta... River upp så många gamla minnen och känslor. Gick in till min lärare och berättade hur jag kände. Grät och grät. Vi kom överens om att jag ska prova att läsa upp dikten imorgon men börjar jag gråta så tar hon över. Känns som en bra överenskommelse! Håller tummarna för att det ska gå bra!
AnnaPanna

<3 styrkekramar <3
Oavsett hur det går imorgon så tänk hur stark du är som skrev ned det och det kan vara en hjälp att få det ur sig när man skriver.
Håller tummarna för dig imorgon!
Kram <3

Svar: Tack så jättemycket! Det gick bra men va väldigt känslosamt. Kramar
Ida

Jenny

Kramar

Svar: Kram
Ida

ola

Det var ett tag sedan jag läste här och när jag tittar tillbaka så måste jag faktiskt säga att du verkar kämpa på fantastiskt bra.

Även om du har mycket ångest så står du upp om och om igen för att slåss utav helvete. Varenda dag du fortsätter i skolan är en vinst för dig. Varenda dag du skriver är en vinst för dig och att även om vissa dagar har en del som är bra mycket jobbigare än andra så vet jag hur mycket arbete du lägger in i det här och hur mycket du gjort.

Jag känner igen mig på min resa och jag tror du är på rätt väg. Lång tid kvar, men helt klart på rätt väg.

Svar: Tack för ditt stöd. Så kul att höra att du tycker jag är på rätt väg :) Kämpar på men är just nu väldigt nere o deppig. Trött på alltid behöva kämpa. Kram
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress