Jag vaknar sent och känner mig bakis fast jag inte va ute och festade som många andra igår. Tog det så lugnt man kan igår kväll. Är så galet trött, tror julafton tog på krafterna. Att vara social en hel dag och köra 20 mil tog på min energi. Idag blir det julfika (saffranskladdkaka) och julbord hos mamma med syrran, hennes kille och Otto. Vi ska byta klappar med varandra då vi knappt sågs på julafton. Fram tills dess ska jag bara ta det lugnt.
Igår gjorde jag min sista nedtrappning av Fluoxetin. Äter nu 10mg/dag från att ha ätit 60mg/dag för några månader sedan. Får vara förberedd på att jag kommer må illa, va yr, skakig, få ångestattacker och vara sjukt trött. Men jag SKA igenom detta och bli av med dom. De har fan sabbat mer än de hjälpt mig och nu är det jättesvårt att bli av med dem :-(
Önskar er en fin annandag <3
Netti Starby

Förstår att du är trött och det är jag också. Ha en fin dag! <3 Kramis

Svar: Ja julen blir intensiv. Stor kram ❤
Ida

ninna

Julen tar verkligen på krafterna om det är mycket socialt och man inte är van vid det. köra bil ännu till. ha en bra dag och fika. nyårsplaner?

Svar: Ja det gör ju det.. Nej inga planer ännu. Nyår är ingen stor dag för mig.
Ida

Erica

Hoppas du får en jättefin annandag! Låter som du har en mysig dag framför dig <3

Svar: Tack fina! Det blev mysigt :)
Ida

Anonym

Trappar du inte ner väldigt snabbt för att ha haft dem i 18 år? Varför så bråttom?

Svar: Trappar ner betydligt långsammare än läkaren rekommenderade. Skulle jag följt hans ordinationer så skulle jag stått utan medicin nu men jag valde att göra processen långsammare.
Ida

Eliza

Vad är tanken efter att du satt ut medicinen? Ska en annan medicin sättas in?

Svar: Det får vi se då. Beror på hur jag mår.
Ida

Bunny

Saffranskladdkaka! Guu så gott!

Svar: Verkligen supergott 😀
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress