17 december 2017

En stund av julkänsla

Allmänt

Igår eftermiddag fick jag äntligen lite julkänsla! Det började snöa stora tunga snöflingor när mörkret lade sig över stan. Älskar när det snöar i gatlyktornas sken 😊 Alla träd blev snölagda och grenarna tunga av lagret med nyfallen snö. Det knastrade under skorna och barnen sprang ut för att leka i kramsnön. Det lös vackert från stakar, stjärnor och klädda granar i fönstrena. För en kort stund fick jag en känsla av lugn och värme. Julstämning. Körde hem till mamma med julmusik på radion och väl där kokade jag knäck. Den blev verkligen perfekt 😃 Så kul!
Idag känner jag mig mest ensam. Målar naglarna och lyssnar på julmusik och äter pepparkakor. Saknar att dela min vardag med nån och att ha nån att mysa med dessa högtider. Men men, bara att göra det bästa av situationen.
ninna

Härligt att du fått lite julstämning. Tänk på det positiva med julen eller kanske kolla gamla foton om de piggar upp? Bra minnen? Ingen jul med ens lite snö tycker jag.

Svar: Nja, blir mest ledsen av att kolla på gamla foton
Ida

Netti Starby

Vad mysigt och härligt med julkänslor :-D Kramis

Svar: Ja emellanåt så kommer de haha
Ida

Mia

Skickar bara stora Kramar mot ensamhetskänslan!
Kram Mia

Svar: Tack fina du <3
Ida

Jenny

Hur lyckas ni med knäcken? Dom gångerna jag provat så har det bara blivit så löst 😒 kram

Svar: Jag kokar och gör kulprovet, använder aldrig termometer. Lägger lite smet i kallt vatten och när det går att rulla till en kula så tar jag av den o häller i formar :-)
Ida

Carro

Så mysigt! :)

Svar: Ja verkligen :-)
Ida

MartinaOlsson

Hej!
Jag tänkte bara ta och tipsa dig om att i lucka nummer 15 i min julkalender hittar du en tävling där du kan vinna tre stycken parfymer i olika dofter från Solinotes, som är ett nylanserat märke på den svenska marknaden! Är du sugen på att vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan :)
https://martinaolsson.myshowroom.se/72455/julkalender-lucka-15-6/

Matilda Berlin

Men guu vad underbart med snö!! Så ljuvligt! Kram <3

Svar: Ja men nu är det typ borta haha!
Ida

Dixi Wonderland

All vår snö håller på att smälta bort :(

Svar: Samma här nu :-(
Ida

Anonym

Har du inte någon nära vän att vara med? På Färgelanda lät det som att du fick många vänner och att ni skulle fortsätta umgås även efteråt? 😘

Svar: Tyvärr bor alla väldigt långt bort... :-(
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress