Måndag den 21:a augusti. Idag börjar många skolan igen efter sommaren. Många har börjat jobba efter semestern. Vardagen är tillbaka. Flera teveprogram har premiär denna vecka. Jag tycker det är sååå skönt!!! Att alla lov och semestrar är över. Känner mig mindre ensam då på nåt sätt. Finns mer att kolla på på TV:n istället för massa repriser och dåliga filmer. Nej, jag har inte netflix eller nån appletv. Hur ser ni på att vardagen är tillbaka? Nu ska ju inte jag börja skola eller jobb men snart drar dbt:n och kören igång 😊 I morses när jag vaknade var det bara 10 grader ute.. Riktigt kyligt och det var dimmigt och dagg i gräset. Helt underbart 😃
 
Har precis slurpat i mig kaffe och ätit några goda bondkakor ☺ Fick buffé i fredags så har lusläst den och fått massa inspiration! Älskar den tidningen ☺ Får du hem Buffé? 
Anonym

Tycker det är jobbigt eftersom jag e arbetslös/sjuk. Det blir mer påtagligt då att alla har jobb och kan jobba utom jag..

Svar: Ja det är ju jag med. Men känner mig mer ensam på sommaren då alla umgås o reser och hittar på massa saker medans jag är ensam.
Ida

Camilla

Jag tycker att det är skönt att vardagen är tillbaka. Sambon började jobba idag efter fyra veckors semester. Jag mår som bäst med rutiner även om jag inte jobbar/pluggar. Går alltid upp i tid på morgonen, äter frukost och ut med hunden. Tyvärr får jag inte buffé tidningen. Vet inte varför då jag är "medlem" på Ica. Kramar

Svar: Ja rutiner är skönt :) Man måste handla för en viss summa pengar i månaden för att få den. Jag är storkonsument på ICA 😂
Ida

Anonym

Har du några favoritbloggar du följer?

Svar: Kan skriva om det 😊
Ida

Anonym

Camilla. Man måste handla för en viss summa för att få den. Hur går allt för dig? Hjälpte Capio dig tycker du? kramar ❤

ninna

Vad är Buffe för tidning? Läser du andra tidningar favorit? Jag brukar kolla Amelia, Hälsa och Måbra, de som finns i mitt hemland(bor inte i Sverige)

Svar: En tidning man får om man är medlem/har ica kort och handlar för en viss summa pengar i månaden :) Massa bra recept och annat där i :) Läser oftast Amelia annars. Är inget för "hälsotidningar". Gillar lantliv och inredning mer.
Ida

Bella

Jag är faktiskt glad över att vardagen är igång igen! Även om jag högt uppskattar helgen och ledigheten ;) För mig känns det otroligt bra att vara tillbaka i skolan, plugga och faktiskt klara det utan problem. I våras så gick det inte alls för mig på grund av min depression, men sedan dess har jag kämpat rejält med måendet och det är så skönt att få kvitto på det hela! I våras gick all ork åt till att må dåligt, jag orkade inte ens promenera till skolan som ligger 700 meter bort. Nu kan jag lätt knata dit med tunga böcker och dessutom koncentrera mig på lektionerna :)

Svar: Underbart att du känner så 😃 Bra kämpat!
Ida

Amanda

Såg mysigt ut<3

Svar: Det va det :)
Ida

My

Åh tycker också att det är skönt att vardagen kommer igång och att hösten smyger sig på. Det ger liksom någon slags stabilitet. När börjar du med DBT:n? Måste vara skönt att veta att det är det som gäller nu framöver, hoppas verkligen för din skull att terapiformen passar!

Svar: Ja rutiner är skönt! Börjar där denna eller nästa vecka :) Hoppas verkligen jag med! Är så orolig att det ska kännas fel..
Ida

anonym

Buffé är bra fikaläsning! :)
Är det någon som vet hur man kan komma i kontakt med lilliskutt.blogg.se för att be om lösenord att fortsätta få läsa hennes blogg?

Svar: Ja verkligen! Gillar den tidningen! Nej ingen aning. Gick in där o möttes av lösenordsskyddad blogg :(
Ida

Ida

Ser gott ut! :D

Svar: Det va det 😄
Ida

Linda

Gott det såg ut!

Svar: Älskar småkakor 😀
Ida

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Skönt att detta får dig att känna dig mindre ensam, stor kram! <3

Svar: Ja sommaren är tuff tycker jag. Kram
Ida

Tove

Super fin blogg, hoppas att du får en grym dag!

Svar: Tack snälla du! Detsamma 😃
Ida

My

Usch blir orolig för lilliskutt. Hon har ju en historia av diverse överdoser så blir orolig att det hänt igen 😢 ledsen för hennes skull att hon mår dåligt.

Svar: Ja jag vet ingenting 😦
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress