17 augusti 2017

Känslor och män

Allmänt

Vet inte hur jag ska sammanfatta denna dag. Kan nog inte det utan att det blir en roman och vem orkar läsa den? Ingen! Undrar om någon verkligen är intresserad av vad som sker i mitt liv/hur jag mår mm eller om allt inom bloggvärlden är "fejk"? Att folk kommenterar endast för att man ska gå in på deras blogg och kommentera? 
 
Jaja, varit extremt mycket känslor idag. Haft mitt sista samtal med min terapeut i Falköping idag. Får inte gå kvar där när DBT:n börjar. Gillar inte avslut. Usch! Men blev ett bra samtal och efteråt käkade jag lunch och fika på restauran:) Händer extremt sällan men unnade mig det idag :) 
 
Dagen började dock med enorm ångest. Mådde illa och va yr. Trodde verkligen att jag skulle kräkas. Gick ut en sväng och sen kom x förbi en snabbis innan han drog vidare till Kalmar där han bor och pluggar. 
Inatt sov jag inte många timmar alls. Många tankar kring en viss sak jag inte kan skriva om här. Och nu ikväll fick jag reda på att en kille jag skulle träffa har träffat en annan utan att säga nåt till mig. Kan sammanfatta dessa dagar med att jag är så jävla less på män! Känns som dom alltid sviker. Nån singeltjej som har lust att ses 😉 Hehe! 
Alla dessa känslor. Suck! 
 
 
 
Nea

Hej fina du!
Har precis startat Veckans blogg och skulle vara jätte kul om du ville vara med 😊
Kram på dig

Netti Starby

Jag är också trött på män och därför vill jag inte träffa någon just nu. Vilken skitstövel han var som behandlade dig sådär! Kramis

Svar: Nej lika bra att va singel och sköta sig själv! Ja det kändes inte kul.. Dessutom hänt en liknande sak nyss. Var finns alla BRA män??
Ida

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Det där med avslut är inte roligt alltså... Är så jobbigt att behöva skiljas åt från nån man litar på. Skönt att samtalet gick bra i alla fall :)

Svar: Nej avslut är hemskt!
Ida

Anonym

Va gott det ser ut! Gissar på messmör? Men vad är lunchen? Ser sjukt gott ut 😍

Svar: Jordnötssmör faktiskt :) Buffé med allt möjligt gott!
Ida

Linda

Gud så gott med jordnötssmör!!

Svar: Mmm äter det fööör mycket 😮 Blir ruinerad men är besatt 😂
Ida

Anonym

Ojoj, jag kan berätta för dig att det inte är mycket enklare i ett samkönat förhållande. Dubbelt så mkt PMS och humörsvängningar bla😂😂 // jzon

Svar: Haha jo jag vet 😂 Varit ihop med en tjej men är bara så less på män just nu haha!
Ida

Kattis

Känslor är jobbigt och alltid trist när andra sviker. Själv har jag börjat tänka att då var det helt enkelt inte meningen och att det var lika bra att det inte blev så men det är inte heller alltid en lätt inställning!😛
Skönt iaf att samtalet med terapeuten gick bra så det blev ett ok avslut även om det inte är kul!☺

Svar: Ja jag försöker tänka så också. Svårt just i stunden bara. Ja det blev ett bra avslut trots allt. Kram
Ida

s

Veckans blogg är ni avslutad, kika in för att se vinnaren :) Glöm inte att kika in på bloggen imorgon med, då en ny veckans blogg startar! kram! http://sandraboqvist.se/2017/a...​​

Bella

Haha men jaa, då är vi två som är less! Läste du om snubben jag träffade inne på Ica häromdagen? Vet ju inte om man ska skratta eller gråta..

Svar: Haha ja jag läste det 😂 Så jävla fegt!!
Ida

Pernilla

Det finns bra män och sen finns det assholes, precis som det finns fantastiska kvinnor och stora kräk. Rent ut sagt. Jag tror egentligen det viktigaste är att man älskar sig själv först, sen blir det lättare att rycka på axlarna och undvika män som inte förtjänar en. Du förtjänar trots allt det bästa.

Svar: Ja självklart finns det idioter både till män o kvinnor. Att tycka om sig själv är jätteviktigt som du säger.
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress