16 augusti 2017

High waist

Allmänt

För ett tag sedan trodde jag ALDRIG att jag skulle säga detta men jag ÄLSKAR high waist byxor!!! Tycker det är så skönt och snyggt att stoppa en blus eller top i. Gillar ni byxor med hög midja? Finns massa snygga byxor på bubbleroom jag vill ha 😃 Jag har aldrig köpt kläder via nätet förut så undrar lite hur det fungerar? Får man skicka tillbaka om det inte passar? Kostar frakten? Brukar ni beställa kläder på nätet? Era erfarenheter tack! 
 
Anonym

Det beror på vilken butik det är, jag har aldrig köpt från just den men en del har gratis retur och frakt, vissa gratis retur men frakt om man köper under ex 500 eller 800 kr osv så läs villkoren så blir det säkert bra.

Svar: Får kolla upp vilka regler som gäller!
Ida

Linda

Jag älskar det!!
Speciellt "Molly" hos Gina!

Svar: Ja helt underbart!
Ida

Camilla

Jag använder bara höga byxor/leggings. Kan inte ha annat.
Jag beställer en hel del kläder då jag tycker att det är smidigt 😊 Dock har jag aldrig skickar tillbaka något, det känns så krångligt. Kramar

Svar: Det är så skönt!! Skulle vilja testa beställa men svårt då man inte kan prova kläderna innan.
Ida

Erica

Jag använde alltid låga jeans när jag var yngre men bytte till jeans med hög midja för några år sen och jag älskar det! :} Tycker att dom sitter uppe mycket bättre och man behöver inte dra upp jeansen hela tiden haha.

Frakt är gratis från de flesta ställen, men det kan variera lite om man kan skicka tillbaka plagget man inte vill ha gratis. Beställer de flesta kläder online, bra tips är ASOS! :D

Svar: Ja det är såå mycket skönare än låga jeans :) 0h tack för tipset!
Ida

Bella

Jag älskar hög midja! Webbutiken brukar ofta ha en flik där det står mer om deras regler kring hur man får skicka tillbaka osv, kika där :)

Svar: Får gå in och kolla :)
Ida

Tisa

Jag älskar höga midjebyxor!

Svar: Ja så snyggt och skönt!
Ida

Mia

Älskar verkligen Nr 4, så grymt snygga! Men jag är så petig med byxor just, så jag får fortsätta att leta i en affär.
Kram på dig

Svar: Ja det är alltid lättare när man kan prova kläderna 😊 Kram
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress