Ärligt så gör inte Ida så mycket. Hon har skrivit själv ganska ofta att hon mår dåligt. Princip nästan varje dag. Hon har varit sjuk måååånga år mer än mig. Och hur långt har hon kommit?
 
Ja ni, vad ska man säga om denna kommentar? Bryta ihop? Bli ledsen? Nej! Jag väljer att skratta 😂 För den är så osann den bara kan bli!! Haha, hon vet INGET om mig det märks tydligt. Hon skrev även att jag borde ta tag i mina problem. Det är ju precis det jag gör iom dbt:n. Att hon jämför sig med mig i antal år vi varit sjuka är bara sååå sjukt haha! Istället för att ta hand om sig själv och sina problem så börjar hon leta fel hos mig istället. Så tragiskt! Jaja, hon får skriva vad hon vill för jag vet att hon har fel. Jag har kommit sjukt långt och är stolt över mig själv ❤ 
 
Nu lägger jag den kommentaren i soporna och tänkte istället berätta att jag hade en jättefin dag/kväll/natt igår 😃 Bröllopet va sååå fint och min kusins klänning sååå vacker!!!
 
Trerätters middag i form av lax med friterad dill, såser, grönsaker mm till förrätt, hjortytterfilé med potatisfondant, portersås, svamp till huvudrätt och en vit chokladmousse med hjorton och crumble på till dessert. Vid tolv dukades kaffe och sex olika sorters tårtor fram och jag åt av ALLA haha! Sockerchock 😉 De lärde ut linedance under kvällen och alla 70 gästerna dansade loss på logen till countrymusik i takt. Såå himla kul 😃 Märker hur glad jag blir av dans. Ska kolla upp om det finns linedance här i stan 😃 Har ni testat att danasa det? Jag va hemma efter två i natt. Glad att jag orkade stanna så länge. Väl hemma blev det nattamat i form av ostmackor. Mums!
 
Så här såg jag ut igår ☺
Mia

BRA! Att du slänger sådana kommentarer, låt inget negativt påverka dig om de människor som inte ens känner dig är elaka. Fattar inte att folk inte kan ta tag i sina egna problem. Du är grym hur som helst och bra att bröllopet var roligt och att att du hade kul!
Kram Mia

Svar: Tack Mia! :) Varför skriva nåt om mig som är lögn? Fattar inte. Jaja, hennes problem. Kramar
Ida

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Jag fattar inte varför folk ska jämföra sig så med andra... Så tråkig kommentar :/

Svar: Nej denna ständiga jämförelse... blir så trött!
Ida

Jenny

Åh vilken härlig kväll du verkat haft! Fint halsband😃 Kram

Svar: Ja det va lyckat 😃 Tack snälla! Kram
Ida

Anonym

Rätt inställning! Hon vill inte bli frisk och är helt egocentrerad och fattar nada om att värna om andra. Strunt i henne och så får hon fortsätta vara sjuk precis som hon vill. Sen kan du visa henne hur jävla bra du är som GÖR något iom dbt mm. Show her var skåpet ska stå 😀du är på väg år rätt håll vännen 😘

Svar: Asså TACK SÅÅ MYCKET! Jag vägrar va ett offer. Jag är självständig och tar tag i mina problem. Kämpar på 💪❤
Ida

Camilla

Bra att du inte tar åt dig av sånna urdumma kommentarer! Fattar inte att folk vill klanka ner på andra hela tiden!
Härligt att du hade en bra kväll/natt. Och menyn verkar ju bara så god 😜
Och fin var du också, eller det är du jämt 😍 Kramar

Svar: Nej jag tar inte åt mig av struntprat. Hon vet inget om mig. Ja det va en härlig kväll ☺ supergod mat! Tack snälla du 😍
Ida

Bella

Men haha, att folk ska jämföra hur länge man varit sjuka? Hur är det ens relevant?

Svar: Fattar inte jag heller. Usch! Så tragiskt
Ida

My

Vad kul att du hade en bra och rolig kväll! Härligt med Bröllop :) Hoppas du hittar någon kurs eller dylikt i Linedance, själv är jag heeeeelt värdelös på att dansa men sjunger desto hellre.

Svar: Ja det va kul 😀 Haha jag är inte jättebra på dans men det va kul 😄
Ida

Helena

Jag tycker linedance är skitkul! Har bara provat en gång, men då var det jätteroligt! Satt faktiskt och kollade kurser här idag, blev sugen på att börja men vet inte om jag vågar. Så himla synd att vi inte bor i samma stad ☹ och vad roligt att bröllopet gick bra! Är stolt över att du åkte ❤ och vad det gäller kommentaren så såg jag också den, förstår inte vad ditt liv har med hennes att göra öht. Bra att du släpper den och går vidare, men också bra att du tar upp den och visar att det inte är ok att trampa på dig. Sådana kommentarer visar ofta på att människan själv är så pass sjuk att hen inte kan se det själv.
Kämpa på finaste du ❤❤❤

Svar: Jag tänkte börja linedance men det är på onsdagar och då är jag i Vänersborg på dbt... Typiskt! Ja såå himla synd! :( Du verkar vara en helt fantastisk tjej 😍 Menar det verkligen! En av de jag skulle vilja ha mer kontakt med. Träffa på riktigt. Var bor du nu igen? Säkert frågat förut 🙊
Nä varför börja hacka på MIG när det va hennes liv det handlade om?? Hon förnekar att hon är sjuk o behöver hjälp.
Kämpa på du med. Du är såå stark 💜💜
Ida

Ida

Men alltså vissa kommentarer....... jag skrattade också haha!

Svar: Ja haha!! Så patetiskt!
Ida

Anonym

Shit så vacker din kusin var!

Svar: Ja hon va så fin!!
Ida

Linda

Åh vilket fint brudpar!

Svar: Ja verkligen 😃
Ida

Pernilla

Ohhhh, jag vill också prova linedance! Det känns bara som att det i Sverige utövas av ett gäng damer och herrar i övre medelåldern.... Jag vill ju dansa med unga sexiga cowboys!! :D Om du kommer iväg måste du berätta om hur det var!

Svar: Hahaha ja så tänker jag med. Att alla är gamla typ. Men värt att testa 😉
Ida

Meg

Nu hänger jag inte med VEM som skrivit, men vilken tråkig kommentar! Kan inte folk peppa varandra istället?
Hoppas du hade en trevlig stund på bröllopet i alla fall, du såg supertjusig ut :)

Svar: En annan bloggare som skrev det kursiva om mig i hennes blogg... Men hon är så sjuk så tar inte åt mig. Men trist ändå. Tack snälla 😊
Ida

Anonym

Haha ja du det spelar ingen roll på vilket sätt man försöker framföra något till denne bloggaren, allt som inte är jippi tjohej du är bäst bemöts med försvarsställning och attackhugg. Jag hat försökt ett par gånger, pedagogiskt, konstruktivt, inkännande men det blir bara arga ord tillbaka hur man än gör. Det blir så när man är så sjuk och inte har insikt. Tråkigt för man vill ju gärna hjälpa men när man får det man fåe tillbaka så har iaf jag gett upp och garvar mest åt eländet (samtidigt som jag såklart tycket det är synd att hennes bortsvultna hjärna gör så mot henne).

Svar: Jag har gett upp för längesen! Hon får klara sig själv som hon säger att hon vill och kan... Hej förnekelse!
Ida

Sofia

Bra att du inte tar åt dig av kommentaren, den säger mer om avsändaren än om dig. Jag tycker det är otroligt modigt av dig att börja i DBT!

Svar: Tusen tack 😍 Ja den säger mer om henne... hon är så sjuk!
Ida

Anonym

Fina ida. jag hoppas att du inte tar åt dig, jag vet också vem som skrivit kommentaren och jag kan säga att det är lätt att klandra andra när man lever i förnekelse själv, galet. bry dig inte! kriga på och kicka sjukdomen åt helskotta 👊 kramar!

Svar: Nej jag tar inte åt mig eftersom det hon skrev om mig inte va sant. Ja det ska jag och du med 👊 Kramar
Ida

J

Jag tycker det som sker i S kommentarsfält är fruktansvärt. Det är inte specifikt mot dig Ida, men eftersom du gjorde ett inlägg om det så ville jag säga nåt, kanske någon som läser hennes blogg ser detta och tar det till sig.

S säger t ex själv hur ensam hon är privat, och hon har beskrivit att det är svårt att hitta friska, sociala aktiviteter att ägna sig åt i st för bara jobb. Men i stället för att få omtanke och känna sig mindre ensam genom sin blogg, så får hon på de flesta inlägg x antal kommentarer där folk gaddar ihop sig mot henne och berättar hur svag hon är, hur hon är i förnekelse och hur hon i princip gör allt fel. Tonen är dessutom jävligt hård och 0% kärleksfull, så det känns inte som att nån på allvar försöker nå fram. Känns bara som att folk blir provocerade och inte kan hålla sig ifrån att säga nåt elakt.

Det förvånar mig att så många tycker det är okej att säga vad som helst bara för att hon har en öppen blogg. Jag är nuförtiden frisk och har ett stort socialt nätverk irl men skulle bli fullständigt knäckt om folk skrev såna saker till mig. Dessutom kan vi inte förvänta oss att alla har kommit lika långt på sin resa, har tillräcklig sjukdomsinsikt eller är motiverade att förändra sitt liv. De betyder inte att det är okej att få dem att må skit. Den som på riktigt vill hjälpa S kan ju säga nåt snällt i stället?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress