Har tagit en paus härifrån för att landa i allt som hänt med lägenheten. Det har tagit oerhört mycket energi av mig. Men nu är det som det är och jag har lärt mig en hel del på vägen.
Dessa dagar som varit har jag sett på film, solat på gräsmattan här på skolan, plockat vitsippor, ätit årets första lunch utomhus, fikat med massa godsaker varje dag, äpplekaka och kladdkaka med grädde. Så gott!! Nu har vi påsklov så i em drar jag hemåt tror jag. Ska byta däck imorgon, gött få på sommardäcken ☺ Sen blir det påskmat med släkten och häng med syrran och Otto ❤ Har ni några påskplaner?
Jag har bestämt mig för att lämna äs. Kommer bli sjukt jobbigt men vad är alternativet? Kram på er!
Camilla

Så modigt att du har bestämt dig för att lämna ätstörningen en gång för alla. Jag vet att du fixar det.
Så fin blombukett du plockat. Här har jag bara sett tussilago än så länge.
Jag blir nog kvar här på avdelningen i påsk 😔 Känns skit! Vantrivs och vill bara åka hem. Endast förvaring här. Kramar

Svar: Får du ingen hjälp? Bara vila och mat? Kanske bra att va kvar ett tag så du kommer upp lite så du kan orka kämpa på när du kommer hem sen. Du mådde ju inte bra hemma heller. Vad tror du själv att du behöver för att slå dig fri? Stor kram till dig ❤
Ida

Anonym

Hej Camilla. Nu är det här inte din blogg men om jag förstått det rätt så är du inlagd in falun frivilligt. Jag funderar själv på dala abc och skulle vara jätteglad om du vill svara på kommentaren. Tycker du dom fungerar bra? Viken typ av hjälp får du? Vilken hjälp erbjuds på avd 60?

Carro

Bra val, kämpa och jag hejar på dig Ida ❤️👊🏼

Svar: Tack! Och jag hoppas du får hjälp snart så du kan börja leva igen ❤
Ida

Camilla

Här är det bara mat och vila som gäller. Som tur är att jag har samtal hos min psykolog en dag i veckan. Jag funderar på dagvården som finns på dala ABC eller capio i Stockholm eller Varberg. Men gäller ju att få en remiss dit och att landstinget ska betala. Kramar

Svar: Capio Varberg ska va toppen 😀
Ida

Camilla

Till anonym: jag tycker att dom är väldigt bra på dala ABC. Bra och kunnig personal. Man kan ha samtal, gå i dagvård samt att dom har samtalsgrupper, yoga, bildterapi, sambogrupp mm.
På avd 60 är det endast mat och vila som gäller. Finns en grupp man kan vara med i på fm och em. Träna på att äta regelbundet och bryta dåliga mönster.
Hur gammal är du? Bor du i Falun?

Maria

Åh, vitsippor som är så fina. De är dock fridlysta här i Norrland, men då finns det uppsjö utav blåsippor ist, dom är också fina :) Härligt med vårblommor, man blir lite gladare inombords av dom :)

Svar: Jasså är vitsipporna fridlysta där uppe? Hade jag ingen aning om. Blåsippor är sååå vackra ☺
Ida

Sara, 29 år Stockholm contact@saretta.se

Betyder då mycket att följa din blogg och din styrka inspirerar mig att vara stark i frågor som jag tycker är jobbiga. Så bra att du tar hand om dig själv och laddar upp! Kramar

Svar: Åh va glad jag blir av att höra detta 😃 Tusen tack! ❤ Ta hand om dig!
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress