Herregud säger jag bara! Jag tycks få all skit man kan få. Har gråtit och skrikit i timmar idag. Kortfattat så fick jag ett mejl från styrelsen att min nya hyresgäst måste flytta ut då styrelsen inte hunnit godkänna henne än. Detta skall ske om 17 dagar och tills dess får hon inte bo där. Enligt en person i styrelsen va det ok att hon bodde där fram till mötet om 17 dagar men tydligen inte enligt alla i styrelsen. Så va tvungen att meddela henne detta tråkiga besked. Jag grät o grät. Kände mig så fruktansvärt dum! Fy fan! Om styrelsen ändå kunde skyndat på det hela lite... Resultatet av detta blev en besviken hyresgäst och en förkrossad hyresvärd. Dessutom va jag tvungen att betala tillbaka hyran till henne. Står nu alltså återigen med dubbla hyror vilket stressar mig enornt! Fick dessutom en påminnelse från com hem att jag inte betalt räkningen (som min förra hyresgäst skulle betalt med pengar JAG skickat henne). Hon tog alltså mina pengar men struntade i att betala räkningen... FY FAN VILKET AS!!!!! HATAR HENNE!!!! Hon har sabbat så mycket för mig och orsakat ångest, stress, oro och ekonomiska problem. Allt med min lya skiter sig!
Det enda positiva idag var att det serverades påskbord och påsktårta i skolan idag! Så gott ☺
Nathalie

Men vafan!! Blir så arg! Vilken jävla idiot rent ut sagt, vidrigt!!! Förstår att du är arg och besviken! Så mycket otur 😓❤

Svar: Ja! Ett jävla svin! Avskyr henne verkligen!
Ida

Anonym

Fy fan.

Ibland känns livet i ätstörningens klor enkelt om man jämför med livet i stort. Folk är idioter!:(

Svar: Kan inte påstå att livet någonsin känns enkelt i äs klor. Inte för mig iaf. Men förstår vad du menar. Hon är verkligen helt knäpp!
Ida

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Usch och fy vad jobbigt att behöva gå igenom sånt här :/

Svar: Ja det tar ALL energi och ger mig massa ångest..
Ida

Tisa

Vilken jävel till människa! usch...

Sv: Ja MHE är jättebra! :) Fast vad är det som gjort att du varit där tre gånger? Menar inget illa alls.

Svar: Ja hon är verkligen heeelt vrickad!! Det gick bra när jag va där men trillade tillbaka när jag kom hem till samma gamla miljö liksom. Dröjde lång tid innan jag fick nåt stöd på hemmaplan. Sen dog pappa o jag föll igen.
Ida

Tisa

Ahh ok. Jo det kan nog lätt bli så tyvärr. Jag hoppas du får en ny chans nu när du kämpar så hårt!
Beklagar din pappas död.
Kramar

Svar: Tack ❤
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress