Frukosten i magen. Åt mer än vanligt eftersom vi har egna studier på fredagar och slipper då stressen att hinna äta och fixa sig till lektionen börjar. Älskar att sitta o äta frukost i lugn och ro med dessa fina människor som bor här ❤ Är sjukt nervös inför att köra til Uddevalla ensam. Hitta rätt och parkera mm. Vet inte än om jag kommer dra hem till Lidköping efter mötet eller om jag åker hit igen. Lutar åt att jag åker hem en sväng. Är så trött och behöver sova och gå egentid. Få lugn och ro. Slippa alla intryck för en dag. Samtidigt kommer jag känna mig ensam och sakna dom andra. Men åker ju tillbaka på söndag igen ☺Utsikt från tv-rummet igår kväll:
Jag behöver ändra på en hel del saker. Gå emot dumma tankar mer. Behöver upp mer i vikt för att bli mig själv och orka vara med på saker och ting utanför skolan. Jag vill göra så mycket i livet. Men med en svag kropp och skört psyke är det svårt. Jag vill vandra i fjällen, jag vill cykla på Gotland, jag vill lära mig åka skidor, jag vill bli mamma, jag vill orka jobba lite/plugga lite, vill orka vara mer social mm. För att kunna nå detta behöver jag bli bättre på att lyssna på min kropp och samarbeta med mig själv. Inte föra ett krig mot mig själv. Inse att jag duger som jag är oavsett prestation eller vikt eller kosthållning. Jag är Ida och jag är bra som jag är! PUNKT!
Anonym

Precis! för att få allt det där måste du äta mer! Utan energi kvar i skiten , barnlös och med dålig ekonomi.med energi lika med tid ork för barn och familj med resor och jobb och bättre ekonomi. Så du är på väg. :)

Svar: Jag kämpar på för allt det där!
Ida

Anonym

Man tror inte vikten har så stor betydelse som den har. Men tro mig..det har den. Det värsta är att hamna i mellanvikten. Där man fungerar men ändå inte.
Folk tror att det är ok för man ser ju normal ut.
Men för alla är det inte normalt att ha lätt undervikt.
Det är inte normalt att se ryggrad..förutom på några få där det är genetiskt.

Tänk om det är så. Du missar hela livet pga av en vikt?
En fix ide som tagit över totalt?
Jag får panik när jag tänker så..gå emot!

Kämpa på!

Svar: Ja vikten har stor betydelse. En underviktig kropp mår inte bra. Man kan inte bli frisk med en undervikt. Sen är bmi 19 inte alltid "friskt" även om det ses som normalt. Jag vill inte missa livet pga ätstörningen men har redan gjort det...

Kram
Ida

Jannica

Hoppas att mötet på Korallen går bra idag, ett steg närmare den hjälp du behöver och ett steg närmare ett friskt liv, utan ätstörningen. Ett steg i taget. Du är modig och stark.
Lycka till, massa kramar!!!!! <3

Svar: Tack snälla du! Gav inget på Korallen igår. Bara massa frågor jag svarat på hundra gånger tidigare. Vad väger du? Vad äter du? Spyr du? Vad är din målvikt? Bla bla.. men kanske blir bättre. Kram
Ida

Mia

Verkar trivas? Vad bra! Starkt jobbat och modigt!

Svar: Trivs bra på skolan! Tack 😃
Ida

Futtur

Kom igen, borra ner huvudet i skiten. Ta tag i det värsta först,du klarar det. Du är oövervinnerlig när du väl klarat det värsta! Goo Girl.

Svar: Tack för en underbart peppande kommentar 💪 Behöver mer sånt!
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress