21 september 2016

Varit med i radion!

Allmänt

Oj vilken dag! Helt slut nu. Varit så uppstressad inför intervjun jag skulle göra i radion idag. Va nervös innan men blev faktiskt nöjd med resultatet 😊 Stolt över mig själv att jag vågade! Även varit med i tidningen hemma i Lidköping ☺ Nu är det bara att hålla tummarna! Tack alla som röstar på mitt bidrag Valboån 😀
Nu i eftermiddag har klassen varit hemma hos en klasskompis som bor här i Färgelanda. Så mysigt ställe med underbar utsikt över en sjö. En fin stund där. Idag har det varit konferens på skolan så bjudits på massa kakor. Jag har ätit flera syltsnittar och rulltårta. Valde den största biten för att JAG va sugen på det. Känns jobbigt men försöker att inte tänka på det.
Camilla

Du är så modig som vågar utmana dig och göra en massa saker. Du har tagit ett stort kliv framåt <3 kramar

Svar: Jag vill framåt och då behöver jag utmana mig även om det är skittufft! Kram
Ida

Jannica

Vad modig du är!
Hoppas att du vinner, håller tummarna! :) <3

Svar: Tack så jättemycket 😀
Ida

Linda

Va spännande för dig, ja du ska vara stolt över dig själv! Jag missade tyvärr din intervju. Det var så mycket runt omkring så jag glömde av det. Kanske man kan gå tillbaka och lyssna ändå. Skall kolla på det.

Men igår när jag röstade visade jag min dotter tävlingen. Hon ville rösta också, lite kul var att hon röstade på din bild utan att veta att jag följer din blogg. Så hon gillade den också. Nästa år vill hon vara med och tävla så nu har du fått en konkurrent ;)
Fotografering är ju också hennes passion.

Jag är glad för din skull och hoppas att du vinner, bilden skulle passa perfekt som frimärke!😍


Svar: Du kan gå in på p4 väst och lyssna på gårdagens avsnitt en timme in i programmet typ :) Åh va kul att hon gillade min bild! 😀 Hälsa och tacka!
Bara hålla tummarna nu! :)
Ida

Helena

Åh vad jag hoppas att du vinner!!!

Svar: Tusen tack! 😀
Ida

Alexandra

Du är så modig och grym! :) Håller stenhårt på dig. Kram <3

Svar: Åh tusen tack 😃
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress