9 september 2016

Godsak gånger två

Allmänt

Har spenderat hela eftermiddagen hos syrran och hennes kille tillsammans med Otto 😍 Satt med honom i famnen och kunde inte sluta titta på honom. Han är såå söt men så fruktansvärt liten och skör. Vågade knappt ta i honom. Han sover och äter och sover och äter. Han orkar sällan va vaken men han tittade mig i ögonen några gånger och då smälte mitt hjärta ❤ Längtar inte mindre efter eget barn nu precis... Men samtidigt vet jag att det är ett hästjobb! Syrran och hennes kille får inte sova alls om nätterna eftersom Otto behöver mat var tredje timme och då är det amning OCH sond som gäller. Mjölk måste pumpas ut mm. Tar lång tid plus att Otto äter långsamt. Så dom hinner inte bli klara förrän det är dags att börja mata honom igen...
Vi hade en mysig eftermiddag och det bjöds på morotskaka. Jag tackade ja och åt upp hela biten. Såå gott!! Lättare att göra friska val när jag känner mig trygg och lugn än när jag är i skolan då det är så stressigt och kommentarer och samtal om kalorier och bantning haglar. Nu är det godis och tv som gäller resten av kvällen. Puss!
Camilla

Så mysigt med lite bebisgos 😍 Hoppas att Otto växer till sig och snart får komma hem.
Minns så väl när jag fick träffa Agnes för första gången 😊Nu är hon 1 år och 10 mån, tiden går så fort. Det är verkligen en rolig ålder då dom utvecklas så fort.
Ha en trevlig fredagskväll. Kraam

Svar: Han är hemma! Kom hem i förrgår. Men får besök av sköterskor 3 gånger i veckan. Ja tiden går för fort...
Ida

Rebecca

Åh alltså morotskaka är ju så gott! Låter som du haft en bra dag, härligt! Kram

Svar: Ja den va supergod 😀
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress