15 september 2016

Efter maten

Allmänt

Ligger i sängen och smälter dagens lunch som va panerad spätta med potatis och remouladsås. Så gott! Sen blev det kaffe och knäckemackor och banan efter det. Känner mig som en glupsk gris! Tankarna om att jag borde ta en liten promenad innan lektionen börjar om 10 min ekar i huvudet. Men jag ligger kvar här istället. Går emot det sjuka. Är obeskrivligt trött. Somnade på avslappningen förut. Hela min kropp skriker VILA! Men äs skriker RÖR PÅ DIG!! Detta ständiga inre krig gör mig så trött. Orkar inte ha det så här. Vill få må bra. Ska till Korallen imorgon. Tror jag ska fylla i masa papper så dom får en bild av hur jag mår i dagsläget. Hade behövt en konkret plan med en gång men det fungerar ju inte så... Vet inte om eller när jag får en ny tid där.
Både vill och inte vill åka hem imorgon. Kan slappna av på ett annat sätt hemma. Äter mycket bättre hemma på ett sätt. Asså äter MER. Inte bättre, för här äter jag ju lagad mat två gånger om dagen vilket jag inte gör hemma. Vill träffa x om han är hemma men han vet inte än. Det syns inte utåt hur jag kämpar eller hur jag mår. Men detta är så sjukt tufft!
Anonym

Nej men stopp stopp stopp! ! Gris? ! Detta är ju va vi alla äter och tom mer. Man ska äta så sket i dumma tankar.

Svar: Försöker... Tankarna är så starka nu bara :(
Ida

Camilla

Spätta och potatis är så gott 😛 Länge sen jag åt det nu, är dålig på att laga det hemma blir mest fiskgryta.
När du står emot rösten som säger rör på dig, blir det inte bättre och lättare för varje gång du står emot? Det sägs ju att det ska bli bättre och att rösten ska sänkas.
Sänder massa styrkekramar ❤️

Svar: Ja det är riktigt gott men det är fiskgryta också 😀 Det är olika svårt olika dagar tycker jag. Hur mår du? Kram
Ida

Camilla

Så ibland går du med rösten som säger åt vad du ska göra? Jag mår sådär. Nyss påbörjat en jobbig terapi, samtidigt som jag måste försöka få till maten på bästa vis. Känns tufft och svårt 😁 Men det ska bara gå! Så man blir att må bättre.
Kram

Svar: Lycka till med terapin ❤
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress