19 augusti 2016

Vill bara gråta!

Allmänt

Fredag. Har mått skit idag. Har så galet mycket ångest och vill bara gråta och skrika. Har ätit så sjukt mycket idag och även fått kommentarer om detta... Tog om frukost TRE gånger för att jag älskar frukost. Tog om flera gånger på lunch också och tryckte två hamburgare till middag. Känner mig så hemskt tjock och lat som bara äter och äter och sitter hela dagarna. Har hemsk ångest! Tänkte ta en promenad nu på kvällen men så frågade en killkompis om vi skulle gå ihop. Jag sa ja! Men äs skrek att jag borde gå ensam. Gå fort och långt! Men vi strosade en kort sväng tillsammans istället. Känns fel! River inombords nu. Han var även med mig när jag handlade vilket va sjukt ångestladdat. Gillar inte att handla mat med andra. Men utmanar mig till max här. Ibland lite föör mycket. Går för fort känns det som. Rädd för bakslag. Tänkte dra hem ikväll men orkade inte åka iväg. Kanske drar imorgon, får se. Behöver landa lite känner jag. Vill bara gråta men kan inte just nu. Dessutom har jag mens. Mår inte bra då. Saknar x. Känner mig ensam trots att här finns folk. Är så fruktansvärt ledsen. Men ingen ser det. Jag ler. Jag ser frisk ut. Har ändå öppnat mig och berättat en del om min historia. Skönt men jobbigt samtidigt. Alla här har sitt bagage. Inget konstigt alls. Hoppas vi kan stötta varandra i detta. Vill INTE bli sedd eller behandlad som en diagnos.
Korallen ringde i förmiddags. Kommer få en kallelse för bedömning dit. Känns läskigt. Vet inte om jag behöver eller orkar det just nu? Livslinjen tar all min energi. Vill fly från min egen kropp just nu. Fy fan! Så jobbigt! Hoppas ni mår bra. Så tacksam för att ni stöttar och peppar mig i denna resa 😍 Tack!
Anonym

Har läst din blogg ett tag men du hävdar ofta att du äter ångestfritt och att du promenerar ibland mest för att komma ut. Nu när du skriver så känns det nog som skenet bedrar, du verkar ha mycket ångest och också mycket tvångspromenader. Du behöver verkligen professionell hjälp. Våga gå emot så du när du fyller 40 år inte sitter själv med samma tankarensam. detta är din chans att gå tillbaks livet och en familj. Kram

Jennie

Tusen kramar till dig.

Svar: Tusen kramar!
Ida

Camilla

Du har gjort många förändringar på bara en vecka. Såklart att du blir trött och behöver återhämta dig i helgen. Det är aldrig bra att gå från 0-100 på en gång, och jag tänker likaså med maten. Hoppas att du får hjälp av korallen.
Önskar dig en fin och lugn helg.
Kramar <3

Asta

Andas andas andas!
Klart du blir trött!
Det är ju bara första veckan med massor av nya intryck osv.

Ta en minut i taget.

Du skrev att du saknar X....är det samme kille som också flyttat för att gå en utbildning?


Svar: Ja precis. Han har flyttat långt söder ut...
Ida

Jannica

Förstår att det känns jobbigt just nu. Men kämpa på, du är stark! Skickar massa styrkekramar <3

Och gå på bedömingssamtalet och ta emot hjälp av Korallen, det behöver du nog och dom kan säkert hjälpa dig!!! Kram

Svar: Ska självklart gå till korallen. Fick prata med nån Agneta. Kram
Ida

Sophia

Ge inte upp vännen. Alla har vi dåliga dagar. Jag vet hur det är att bara trycka i si mat och inte få stopp på sig själv :( jag fyllde åt igår. Och självklart blev det hetsätning hela kvällen :( blä!
Men idag är det en ny dag. Nya tag! Kram <3

Linda

Ångest suger verkligen, MEN det är för att du gör rätt som ångesten härjar. Klen tröst men kämpa på, du är stark!

Svar: Ja jag kämpar på. Kram
Ida

Anonym

Jag äter alltid, alltid mer under mens och även veckan innan! Jag är som ett bottenlöst hål:) Fantastiskt vad du har utmanat dig denna veckan - inte konstigt att du är trött. Vila och var stolt över dig själv!

Svar: Ja jag äter oxå mer vid mens. Är helt slut!! Så mycket som hänt på kort tid. Kram
Ida

Rebecca

Du kämpar på så himla bra och det är så modigt att du vågar utmana äs. Verkligen! Fortsätt kämpa precis som du gör så ska du se att det blir bättre såsmåningom. Stor kram!

Svar: Tusen tack Rebecca! Du är en kämpe också 😍
Ida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress